Waarmee kan ik je helpen?

Scheidingsadvocaat

Scheidingsadvocaat MaasScheidingsadvocaat in Maastricht of omgeving nodig? Advocatenkantoor Maas uit Maastricht is zeer ervaren in familierecht met een specialisatie in echtscheiding. Trefwoorden voor Advocaat Maas zijn betrouwbaar, integer en betrokken en in alle gevallen is het doel de echtscheiding voor alle partijen zo goed mogelijk te laten verlopen.

Echtscheidingsadvocaat Maastricht

Een echtscheiding is een emotionele gebeurtenis die bij alle partijen vaak veel los maakt. Een goede en gespecialiseerde scheidingsadvocaat kan je deskundig helpen om de scheiding goed af te wikkelen. In alle emoties valt het vaak niet mee om juridisch de juiste beslissingen te nemen en het is dan verstandig hier iemand in mee te laten denken die objectief advies kan geven.

Een echtscheiding bestaat uit verschillende stappen en wij ondersteunen je gedurende dit hele traject. Ook met al jouw vragen kan je bij ons terecht. Dit kan gaan om praktische vragen, maar ook vragen op financieel gebied of m.b.t. de omgang met de kinderen kunnen wij je van goed advies voorzien. Indien wij de vraag niet voldoende kunnen beantwoorden, kunnen wij je bovendien in contact brengen met de juiste specialisten uit ons uitgebreide netwerk die jouw vragen betrouwbaar en deskundig kunnen beantwoorden.

Voor Scheidingsadvocaat Maas zijn er 2 mogelijkheden:

  • De scheiding wordt geheel in overleg geregeld door beide partijen en Scheidingsadvocaat Maas verzorgt de juridische afwikkeling hiervan. Het verzoekschrift wordt door ons kantoor opgesteld en ingediend bij de rechtbank. Ook de inschrijving bij de burgerlijke stand wordt door Advocaat Maas geregeld. Deze manier van scheiden is ideaal als partijen in goed overleg hun scheiding willen regelen en kan ook geheel via internet worden geregeld in de vorm van de internetscheiding. Meer informatie over internetscheiding.

  • Scheidingsadvocaat Maas kan ook optreden als advocaat van één van de partijen. Dit gebeurt voornamelijk als partijen het niet met elkaar eens worden. Scheidingsadvocaat Maas behartigt in dit geval de belangen van de ene partij en de andere partij zal een eigen scheidingsadvocaat zoeken. 

 

Alimentatie regelen

Het bepalen van de hoogte van de te betalen alimentatie is een belangrijk onderdeel in het proces bij een echtscheiding. Advocaat Maas kan hiertoe een berekening voor je maken, waarbij uiteraard onderscheid wordt gemaakt tussen partneralimentatie en kinderalimentatie. Het uitgangspunt is dat ouders naar rato van hun financiële mogelijkheden bijdragen in de kosten van hun kinderen. Deze wettelijke verplichting eindigt in beginsel zodra een kind de leeftijd van 21 jaar bereikt. Advocaat Maas vertel je graag meer over het regelen van alimentatie tijdens een persoonlijk gesprek.

Scheidingsadvocaat Limburg

Het is belangrijk een scheidingsadvocaat te kiezen die veel ervaring heeft zodat je op een goede manier wordt begeleid in dit emotionele proces. Het is dan ook altijd mogelijk gratis kennis te maken met Mr. Maas tijdens het gratis spreekuur dat dagelijks plaatsvindt. Tijdens dit spreekuur kan je jouw vragen neerleggen en krijg je hierop indien mogelijk direct antwoord. Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken we gezamelijk de haalbaarheid van jiouw zaak en bespreken we de mogelijkheden. Dit gesprek kan ook 's avonds plaatsvinden, desgewenst zelfs bij je thuis.

Scheidingsadvocaat Maas is uiteraard ook het juiste aanspreekpunt voor alle bijkomende vragen rondom de echtscheiding zoals de omgangsregeling, kinderalimentatie, partneralimentatie en ouderlijk gezag. Ook voor de ontbinding van een geregistreerd partnerschap ben je bij Advocatenkantoor Maas aan het juiste adres.

Scheidingsadvocaat

Werkgebied Adocatenkantoor Maas

Als scheidingsadvocaat is Mr. Maas landelijk werkzaam en ondersteunen wij mensen tijdens de echtscheiding uit heel Nederland. Hierbij zal het contact voornamelijk digitaal en telefonisch zijn, aangezien ook de hele echtscheiding online geregeld kan worden. Het advocatenkantoor is gevestigd in Maastricht waar uiteraard ook afspraken gemaakt kunnen worden. Woon je verder, dan behoren afspraken via Skype tot de mogelijkheden. Woon je in Zuid-Limburg en ben je op zoek naar een familierechtadvocaat, dan ben je ook bij ons aan het juiste adres. 

Contact

 

Kennismakingsgesprek

Ik kijk naar de haalbaarheid van je zaak en we bespreken de kosten.

Kan ook ‘s avonds of bij je thuis!

Maak direct een afspraak

Online scheiden

BEZOEKADRES:
SINT MAARTENSLAAN 33
6221 AW MAASTRICHT
043-3510512
INFO@ADVOCATENKANTOOR-MAAS.NL