Waarmee kan ik je helpen?

Over Advocatenkantoor Maas

Advocatenkantoor Maas is een modern en dynamisch kantoor dat is gevestigd in Maastricht, gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Met bijna 20 jaar ervaring kan met recht gezegd worden dat ik ruime kennis heb op dit gebied.

Als scheidingsadvocaat heeft Advocaat Maas al vele echtscheidingen geregeld, waarbij er groot deel bestaat uit online scheiden, oftewel een internetscheiding die vrijwel geheel via digitaal contact wordt afgehandeld. Voor persoonlijk contact kan je echter ook altijd terecht bij Advocaat Maas.

Kwaliteit & betrokkenheid

Het kantoor heeft als visie om betaalbare rechtshulp te bieden met als speerpunten kwaliteit en betrokkenheid tegen een betaalbare prijs.

Kennis maken & gratis inloopspreekuur

Advocatenkantoor Maas biedt je kosteloos een eerste kennismakingsgesprek aan. Gedurende dit gesprek krijg je inzicht in de haalbaarheid van jouw zaak en worden de kosten besproken. Hierdoor blijven de kosten overzichtelijk en word je niet met onverwacht hoge kosten geconfronteerd. Tevens wordt onderzocht of je in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtshulp.

Ook kan je gebruik maken van het gratis inloopspreekuur. Hier kan je met al jouw rechtsproblemen terecht en krijg je een eerste juridisch advies.

Rechtsgebieden

Het kantoor richt zich op de volgende rechtsgebieden:

  • Echtscheiding
  • Omgangsrecht
  • Alimentatie
  • Gezag
  • Ondertoezichtstelling
  • Uithuisplaatsing
  • Naamswijziging
  • Wijziging hoofdverblijf van een kind

 

Openbaar en publiekelijk toegankelijk bekend maken van registratie

Behorend bij artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur. 

Mr. P.M.F.M. Maas heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Echtscheidingen – Alimentatiezaken – Omgangsregelingen – Jeugdbeschermingsrecht – Ouderschap en erkenning.

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Kennismakingsgesprek

Ik kijk naar de haalbaarheid van je zaak en we bespreken de kosten.

Kan ook ‘s avonds of bij je thuis!

Maak direct een afspraak

 

Werkgebied

Zuid-Limburg, o.a. Maastricht, Beek, Sittard, Geleen

Online scheidingen: heel Nederland