Waarmee kan ik je helpen?

Personen- en familierecht

Conflicten op dit rechtsgebied hebben vaak betrekking op de familiesfeer en vragen om een persoonlijke doch doeltreffende en zakelijke benadering. Advocatenkantoor Maas adviseert je bij vragen en geschillen en treedt voor je op bij procedures op de volgende gebieden: 

Gratis spreekuur

Heb je hierover vragen, maak dan gebruik van het gratis kennismakingsgesprek of neem contact op voor het gratis spreekuur.

Advocatenkantoor Maastricht

Advocatenkantoor Maas is gevestigd in Maastricht en heeft al bijna 20 jaar ervaring met het recht en is specialist op het gebied van personen- en familierecht. Vooral het realiseren van echtscheidingen doe ik vaak. Een groot deel hiervan bestaat uit het online scheiden. Tegenwoordig is dit erg gebruikelijk vanwege de lagere kosten en snelle afhandeling. Bij een internetscheiding gaat het contact vrijwel altijd digitaal via Skype of telefonisch. Voor persoonlijk contact kan je natuurlijk ook altijd terecht bij Advocaten Kantoor Maas.

Internetscheiding

Wanneer je samen met jouw voormalige partner goed overweg kunt, is een internetscheiding een goede oplossing. De scheiding wordt dan snel geregeld nadat jullie beide het online vragenformulier hebben ingevuld. De procedure wordt dan gestart en ik houd jullie telefonisch of digitaal op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen. Binnen slechts 6 weken kan de scheiding worden afgehandeld. Wanneer jullie kiezen voor een internetscheiding, besparen jullie erg in kosten en in tijd. Daarom is online scheiden tegenwoordig ook veel gebruikelijker.

Kennismakingsgesprek

Ben je benieuwd geworden wat Advocatenkantoor Maas voor je kan doen? Ik kijk graag naar de haalbaarheid van je zaak en we bespreken de kosten en de mogelijkheden.

Kan ook ‘s avonds of bij je thuis!

Maak direct een afspraak