Waarmee kan ik je helpen?

Familierecht Advocaat

Zoek je een advocaat die je op het gebied van het Familierecht kan bijstaan? Dan ben je bij Advocatenkantoor Maas in Maastricht aan het juiste adres.

Advocaat familierecht Maastricht

Onder familierecht vallen verschillende thema's. Bijna altijd komen er veel emoties en gevoelens bij kijken. Dan is een betrokken en ervaren familierecht advocaat in Maastricht erg fijn. Bij Advocatenkantoor Maas ben je dan aan het juiste adres. Ik behandel iedere zaak persoonlijk en betrokken. Zo komen we samen snel op een passende oplossing.

Rechtsgebieden Familierecht Advocaat

Binnen het familierecht hebben onderstaande thema's de bijzondere aandacht van Advocaat Maas:

Heb jij een vraag die onder één van deze thema's valt, dan kom ik graag met je in contact zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Juridische bijstand

Regelmatig zie ik bij zaken in het familierecht dat een advocaat onmisbaar is bij het komen tot een goede oplossing. Zeker wanneer er grote belangen op het spel staan, bijvoorbeeld financieel, zakelijk of materieel, kan het verstandig zijn om vanaf het begin een Advocaat familierecht te betrekken in jouw zaak. Advocaat Maas denkt hierin graag met je mee. Mijn ruime ervaring in het familierecht helpt partijen bij het vinden van een evenwicht in een complexe situatie.

Indien mogelijk zal ik eerst proberen zonder rechtzaak tot een oplossing te komen. Wanneer dit onmogelijk blijkt, is ook in de rechtbank Advocaat Maas jouw deskundige partner die jouw zaak zo zorgvuldig mogelijk zal laten behandelen. Geen situatie is hetzelfde en als advocaat is maatwerk dan ook altijd vereist. In mijn ogen is betrouwbare juridische bijstand namelijk altijd maatwerk. Een resultaat waarmee partijen tevreden zijn is voor mij altijd het primaire doel.

Scheidingsadvocaat Maastricht

Mijn uitgangspunt is het vinden van een oplossing op basis van onderling overleg. Bij echtscheiding is dit vaak een goede optie, zeker wanneer beide partijen nog redelijk met elkaar kunnen overleggen wanneer jullie goed uit elkaar gaan. Mocht het niet lukken om in goed overleg jullie zaak te regelen, dan zal ik adviseren omtrent andere mogelijkheden. In alle gevallen is Advocaat Maas in het familierecht een ervaren en betrokken advocaat die naar jullie luistert en meedenkt.

Online scheiden

Heb jij specifieke vragen over echtscheiding of wellicht over het scheiden via internet concept? Internetscheiding kan een aantal voordelen hebben voor jouw situatie. Het is namelijk een stuk goedekoper en je kan al binnen 6 weken helemaal klaar zijn met de procedure. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Op de internetscheidingspagina vind je alle informatie m.b.t. online scheiden. Hier vind je ook veelgestelde vragen met uitgebreide antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen of wil je meer informatie? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met mij op. Dan kijk ik samen met je naar jouw situatie en de mogelijkheden.

Kosten van internetscheiding 

Doordat je via internet je echtscheiding tot stand laat komen, zul je merken dat je hiermee enorm veel bespaart. Advocatenkantoor Maas biedt jou namelijk deze mogelijkheid. En tevens gebeurt dat op een zeer eenvoudige wijze. Wil jij of je (ex) partner in aanmerking komen voor gefinancierde bijstand? Dan kan dit al slechts voor € 234,25 per persoon all in. Willen jullie beiden hier niet voor in aanmerking komen? Dan zijn de kosten slechts € 675 per persoon all in. Alles wordt dan samen met een zeer ervaren advocaat geregeld en binnen 8 weken zal de echtscheidingsbeschikking ingeschreven zijn in de registers van de burgerlijke stand. Bij Advocatenkantoor komen naast de kosten die benoemd zijn, geen verborgen kosten bij kijken. 

Iedereen kan gebruik maken van de internetscheiding 

Advocatenkantoor Maas maakt het voor iedereen mogelijk om gebruik te maken van de internetscheiding, dus ook als je elders in Nederland woont. Ik neem persoonlijk contact met je op en bespreken net als een echtscheiding de mogelijkheden tot in de puntjes, maar dan online. Als je aan alle voorwaarden voldoet, dan kan je gewoon in aanmerking komen voor een internetscheiding. 

Bekijk hier de voorwaarden

Veelgestelde vragen 

Heb je nog specifieke vragen omtrent internetscheiding? Op de website onder 'internetscheiding', vind je talloze vragen over dit onderwerp. Neem hier dus gerust eens een kijkje. Van vragen zoals 'welke stukken heeft de advocaat nodig' tot aan 'wat als jullie het samen niet eens kunnen worden over de echtscheiding'. Mocht je antwoord hier niet tussen staan, dan ben ik uiteraard jouw helpende hand. Ik geef je graag aanvullende informatie en advies. 

familierecht advocaat

Kennismakingsgesprek

Ik kijk naar de haalbaarheid van je zaak en we bespreken de kosten. Ben je op zoek naar Familierecht Maastricht of Juridisch Advies Maastricht? Ik ben gevestigd in Maastricht. Maar ik ben door de internetscheiding voor iedereen beschikbaar.

BEZOEKADRES:
SINT MAARTENSLAAN 33
6221 AW MAASTRICHT
043-3510512
INFO@ADVOCATENKANTOOR-MAAS.NL

Kan ook 's avonds of bij je thuis

Maak direct een afspraak

Gratis inloopspreekuur

Stel je vragen over rechtsproblemen. Ik geef je direct een gratis eerste juridisch advies.

Lees verder