Waarmee kan ik je helpen?

Familierecht Advocaat

Zoek je een advocaat die je op het gebied van het Familierecht kan bijstaan? Dan ben je bij Advocatenkantoor Maas in Maastricht aan het juiste adres.

Advocaat familierecht Maastricht

Ons uitgangspunt is het vinden van een oplossing op basis van onderling overleg. Bij echtscheiding is dit vaak een goede optie, zeker wanneer beide partijen nog redelijk met elkaar kunnen overleggen wanneer jullie goed uit elkaar gaan. Mocht het niet lukken om in goed overleg jullie zaak te regelen, dan zal ik adviseren omtrent andere mogelijkheden. In alle gevallen is Advocaat Maas in het familierecht een ervaren en betrokken advocaat die naar jullie luistert en meedenkt.

Rechtsgebieden Familierecht Advocaat

Binnen het familierecht hebben onderstaande thema's de bijzondere aandacht van Advocaat Maas:

Geregistreerd partnerschap

Heb jij een vraag die onder één van deze thema's valt, dan komen we graag met je in contact zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Familierecht Advocaat

Juridische bijstand

Regelmatig zien we bij zaken in het familierecht dat een advocaat onmisbaar is bij het komen tot een goede oplossing. Zeker wanneer er grote belangen op het spel staan, bijvoorbeeld financieel, zakelijk of materieel, kan het verstandig zijn om vanaf het begin een Advocaat familierecht te betrekken in jouw zaak. Advocaat Maas denkt hierin graag met je mee. Mijn ruime ervaring in het familierecht helpt partijen bij het vinden van een evenwicht in een complexe situatie.

Indien mogelijk zullen wij eerst proberen zonder rechtzaak tot een oplossing te komen. Wanneer dit onmogelijk blijkt, is ook in de rechtbank Advocaat Maas jouw deskundige partner die jouw zaak zo zorgvuldig mogelijk zal laten behandelen. Geen situatie is hetzelfde en als advocaat is maatwerk dan ook altijd vereist. In mijn ogen is betrouwbare juridische bijstand namelijk altijd maatwerk. Een resultaat waarmee partijen tevreden zijn is voor mij altijd het primaire doel.

Heb jij specifieke vragen over echtscheiding of wellicht over ons scheiden via internet concept? Dan verwijs ik je graag naar de desbetreffende pagina op deze website of vraag je vriendelijk vrijblijvend contact met mij op te nemen om de situatie te bespreken.

 

Kennismakingsgesprek

Ik kijk naar de haalbaarheid van je zaak en we bespreken de kosten. Ben je op zoek naar Familierecht Maastricht of Juridisch Advies Maastricht? Wij zijn gevestigd in Maastricht. Maar zijn door onze internetscheiding voor iedereen beschikbaar.

BEZOEKADRES:
SINT MAARTENSLAAN 33
6221 AW MAASTRICHT
043-3510512
INFO@ADVOCATENKANTOOR-MAAS.NL

Kan ook 's avonds of bij je thuis

Maak direct een afspraak

Gratis inloopspreekuur

Stel je vragen over rechtsproblemen. Ik geef je direct een gratis eerste juridisch advies.

Lees verder