Waarmee kan ik je helpen?

Familierecht Advocaat

Zoek je een familierecht advocaat die je op het gebied van het Familierecht kan bijstaan? Dan ben je bij Advocatenkantoor Maas in Maastricht aan het juiste adres.

Familierecht advocaat bij Maastricht

Onder een familierecht advocaat vallen verschillende thema's. Bijna altijd komen er veel emoties en gevoelens bij kijken. Dan is een betrokken en ervaren familierecht advocaat in Maastricht erg fijn. Bij Advocatenkantoor Maas ben je dan aan het juiste adres. Ik behandel iedere zaak persoonlijk en betrokken. Zo komen we samen snel op een passende oplossing die voor alle partijen het beste zijn.

Rechtsgebieden Familierecht Advocaat

Bij Advocatenkantoor Maas, de beste familierecht advocaat van Limburg, kan je terecht voor:

 • Echtscheidingen: eenzijdig of op gezamenlijk verzoek, internet-scheiding of flitsscheiding of de beëindiging van een geregistreerd partnerschap;
 • Kinder- en partneralimentatie: de berekening, vaststelling of wijziging van alimentatie;
 • Gezagskwestie: wijziging van het ouderlijk gezag;
 • Omgangsregeling: advisering, wijziging of vaststelling van de omgangsregeling tussen de niet verzorgende ouder en het minderjarige kind;
 • Erkenning/ontkenning vaderschap;
 • Boedelverdeling: verdeling van de gemeenschap;
 • Naamswijziging: wijziging van de voor- of achternaam.

Heb je hierover vragen, maak dan gebruik van het gratis kennismakingsgesprek of neem contact met mij als familierecht advocaat op voor het gratis spreekuur.

CONTACT OPNEMEN

Juridische bijstand

Regelmatig zie ik bij zaken in het familierecht dat een advocaat voor familierecht onmisbaar is bij het komen tot een goede oplossing. Zeker wanneer er grote belangen op het spel staan, bijvoorbeeld financieel, zakelijk of materieel, kan het verstandig zijn om vanaf het begin een Advocaat familierecht te betrekken in jouw zaak. Advocaat Maas denkt hierin graag met je mee. Mijn ruime ervaring als familierecht advocaat helpt partijen bij het vinden van een evenwicht in een complexe situatie.

Indien mogelijk zal ik eerst proberen zonder rechtzaak tot een oplossing te komen. Wanneer dit als familierecht advocaat onmogelijk blijkt, is ook in de rechtbank Advocaat Maas jouw deskundige partner die jouw zaak zo zorgvuldig mogelijk zal laten behandelen. Geen situatie is hetzelfde en als familierecht advocaat is maatwerk dan ook altijd vereist. In mijn ogen is betrouwbare juridische bijstand namelijk altijd maatwerk. Een resultaat waarmee partijen tevreden zijn is voor mij altijd het primaire doel.

Scheidingsadvocaat Maastricht

Mijn uitgangspunt is het vinden van een oplossing op basis van onderling overleg. Bij echtscheiding is dit vaak een goede optie, zeker wanneer beide partijen nog redelijk met elkaar kunnen overleggen wanneer jullie goed uit elkaar gaan. Mocht het niet lukken om in goed overleg jullie zaak te regelen, dan zal ik je als familierecht advocaat adviseren omtrent andere mogelijkheden. In alle gevallen is Advocaat Maas in het familierecht een ervaren en betrokken advocaat die naar jullie luistert en meedenkt.

Hulp op het gebied van Online scheiden

Bij Advocatenkantoor Maas kun je ook online scheiden. Dit gebeurd steeds vaker vanwege de lage kosten en snelle afhandeling. Voor heel Nederland kan ik een Internetscheiding regelen. De volgende stappen worden genomen:

 1. Beide partijen vullen het formulier op de website in
 2. Advocatenkantoor Maas verzamelt alle informatie en maakt een concept-verzoekschrift
 3. Bespreking van het concept-verzoekschrift bij mij op kantoor of via Skype of Facetime
 4. Advocatenkantoor Maas vraagt het verzoek tot echtscheiding aan bij de rechtbank
 5. De akte wordt ontvangen en ondertekent
 6. Nadat de echtscheiding wordt ingeschreven, ben je officieel voor de wet gescheiden

Binnen 6 weken kan de complete scheiding al geregeld zijn. Wij bij Advocatenkantoor Maas begeleiden u graag in dit proces. Wij kunnen beide partijen vertegenwoordigen, zodat beide partijen tevreden de echtscheiding kunnen ondertekenen. Ligt de scheiding complexer? Wij kunnen ook één partij bijstaan in het scheidingsproces als familierecht advocaat.

Doordat je via internet je echtscheiding tot stand laat komen, zul je merken dat je hiermee enorm veel bespaart. Advocatenkantoor Maas biedt jou namelijk deze mogelijkheid. En tevens gebeurt dat op een zeer eenvoudige wijze. Wil jij of je (ex) partner in aanmerking komen voor gefinancierde bijstand? Dan kan dit al slechts voor € 234,25 per persoon all in. Willen jullie beiden hier niet voor in aanmerking komen? Dan zijn de kosten slechts € 675 per persoon all in. Alles wordt dan samen met een zeer ervaren advocaat geregeld en binnen 8 weken zal de echtscheidingsbeschikking ingeschreven zijn in de registers van de burgerlijke stand. Bij Advocatenkantoor Maas komen naast de kosten die benoemd zijn, geen verborgen kosten bij kijken. Als familierecht advocaat helpt ik je eerlijk en naar geweten.

Alimentatie laten berekenen

Als je huwelijk of geregistreerd partnerschap op de klippen loopt komt er veel op je af. Veel emoties, maar ook veel zaken die geregeld moeten worden. Zo moet je uitzoeken of je partneralimentatie of kinderalimentatie moet betalen of juist kunt ontvangen. Dat hangt van allerlei zaken af, zoals de duur van je huwelijk of geregistreerd partnerschap, je woonlasten en je schulden. De rechterlijke macht bepaalt óf en hoeveel alimentatie je moet betalen of ontvangen aan de hand van de TREMA-normen. Ik gebruik deze normen ook, maar het blijft natuurlijk maatwerk. Daarom kijk ik als familierecht advocaat naar jouw specifieke situatie en bereken ik jouw alimentatie. 

Hiermee heb ik jarenlange ervaring. Ben je dus op zoek naar een betrouwbare familierecht advocaat om de alimentatie te laten berekenen, neem dan contact met mij op. Samen gaan we kijken hoe ik jou het beste kunnen helpen.

Advocatenkantoor Maas maakt het voor iedereen mogelijk om gebruik te maken van de internetscheiding, dus ook als je elders in Nederland woont. Ik neem persoonlijk contact met je op en bespreek net als een echtscheiding de mogelijkheden tot in de puntjes, maar dan online. Als je aan alle voorwaarden voldoet, dan kan je gewoon in aanmerking komen voor een internetscheiding. 

Mediation en Conflictbemiddeling: Samenwerken aan Oplossingen met Jouw Familierecht Advocaat bij Maastricht

Bij Familierecht advocaat bij Maastricht begrijpen we dat conflicten binnen families complex kunnen zijn. Daarom bieden wij ook mediation en conflictbemiddeling aan als alternatieve manier om tot overeenstemming te komen. Onze doelgerichte aanpak helpt om geschillen op een constructieve manier op te lossen.

Wat is Mediation?

Mediation is een proces waarbij een neutrale derde partij, de mediator, betrokken is om familiegeschillen op een constructieve manier op te lossen. Als ervaren mediators en familierecht advocaten faciliteren wij open communicatie tussen de betrokken partijen, of het nu gaat om echtscheidingen, voogdijkwesties, alimentatie of andere familierechtelijke zaken. Onze rol als mediator is om de communicatie te vergemakkelijken, misverstanden te verminderen en te helpen bij het vinden van gemeenschappelijke grond.

NEEM CONTACT OP

familierecht advocaat

Familierecht advocaat inschakelen?

Ik kijk naar de haalbaarheid van je zaak en we bespreken de kosten. Ben je op zoek naar een familierecht advocaat in Maastricht of ben je op zoek naar juridisch advies in Maastricht? Dan sta ik altijd voor jou klaar. Kom je niet uit Maastricht? Geen probleem, ook dan help ik je graag verder.

BEZOEKADRES:
SINT MAARTENSLAAN 33
6221 AW MAASTRICHT
043-3510512
INFO@ADVOCATENKANTOOR-MAAS.NL

Kan ook 's avonds of bij je thuis

Maak direct een afspraak