Waarmee kan ik je helpen?

Advocaat Maastricht

Zoek jij een goede en persoonlijke advocaat in Maastricht? Dan is Advocatenkantoor Maas uit Maastricht het adres voor jou! Bij Advocatenkantoor Maas kun je terecht voor goede specialistische hulp bij familierecht tegen een betaalbaar tarief. Dankzij de kleinschaligheid van het kantoor ben je verzekerd van een persoonlijke en betrokken advocaat Maastricht die altijd de beste oplossing zoekt. 

Neem contact op via de mail

Advocaat in Maastricht en omgeving

Uiteraard vind je in Maastricht meerdere advocatenkantoren. Zoek je echter een betrokken advocaat in Maastricht voor bemiddeling gedurende een echtscheiding of in familierecht dan ben je van harte welkom bij Advocatenkantoor Maas. Alle kosten van de dienstverlening zijn bij mij vooraf bekend. Het kantoor is gevestigd aan de Sint Maartenslaan 33 te Maastricht. Overigens kom ik ook graag bij je thuis en is ook een afspraak in de avonduren geen enkel punt. 

Familierecht

Advocaat Maas is gespecialiseerd in familierecht en biedt goede specialistische hulp in het familierecht tegen een betaalbare prijs. Kwaliteit, betrokkenheid en een betaalbare prijs vind ik als advocaat Maastricht erg belangrijk. Wil je jouw zaak eens met mij bespreken of heb je vragen op het gebied van familierecht? Kom dan langs voor een persoonlijk gesprek of bezoek mijn gratis inloopspreekuur. Ik kijk als advocaat in Maastricht tevens altijd of je in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtshulp. Het kantoor is gespecialiseerd in familierecht en ik ben hierin actief op diverse gebieden:

  • Echtscheiding
  • Kinderalimentatie
  • Partneralimentatie
  • Omgang
  • Gezag
  • Verbreking samenleving
  • Naamrecht
  • Erkenning
  • Beëindiging geregistreerd partnerschap

 

Waar kan ik jou bij helpen?

Als het aankomt op familierecht probeer ik jou op zoveel mogelijk gebieden tot hulp te zijn als advocaat Maastricht. Zo kan ik je helpen met het regelen van kinder- en partneralimentatie en omgangsregelingen na een scheiding, maar ook met het ontbinden van een samenlevingscontract of een geregistreerd partnerschap. Hierdoor kun je met jouw wensen altijd terecht bij mij. Ik ben dan jouw betrouwbare advocaat in Maastricht.

Echtscheiding Maastricht

Een echtscheiding is een emotionele gebeurtenis die vaak erg gevoelig is voor beide partijen. Het zal vaak lastig zijn om emotie te scheiden van alle juridische zaken die geregeld dienen te worden en het is dan ook zeker verstandig dit te laten regelen door een ervaren echtscheiding advocaat. Het is uiteraard mogelijk samen 1 advocaat Maastricht te hebben als jullie het goed met elkaar eens zijn op belangrijke punten. Is dit niet het geval, dan kan ik ook de belangen van één van de partijen behartigen waarbij de andere partij ook een eigen echtscheidingsadvocaat neemt. Bij een echtscheiding zal Advocatenkantoor Maas in alle gevallen een belangrijke rol spelen waarbij vertrouwen en een deskundige bemiddeling bij mij hoog in het vaandel staan.

Internetscheiding

Rondom Valkenburg en Maastricht kan je uiteraard bij mij op kantoor komen, maar een bezoek bij jou thuis is ook mogelijk. Wonen jullie verder weg? Dan is het ook mogelijk de scheiding helemaal digitaal te regelen. Deze vorm van online een scheiding aanvragen werkt uiteraard alleen als jullie samen nog op goede voet kunt overleggen. Een scheiding brengt genoeg problemen met zich mee en het is niet meer dan logisch dat u gewoon moet werken overdag. Door de gehele scheiding online af te wikkelen kunt u gewoon door met uw leven terwijl wij bij Advocatenkantoor Maas de scheiding zo goed en eerlijk mogelijk laten verlopen.

Advocatenkantoor Maas is jouw hulp bij scheiding. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op als advocaat in Maastricht voor meer informatie.

Wist je dat online scheiden door heel Nederland mogelijk is? Ondanks dat Kantoor Maas een advocaat in Maastricht is kun je gewoon online scheiden, ongeacht waar je woont. Het invullen van alle papieren kun je gewoon zelf online doen. Ik zorg er vervolgens voor dat de papieren bij het juiste arrondissement worden ingediend. Dus of je nu uit Groningen, Amsterdam of Apeldoorn komt: een online scheiding kan door Maas Advocaten geregeld worden.

Alimentatie berekenen

In principe betalen gescheiden ouders kinderalimentatie tot je kind 21 jaar oud is. De alimentatie betaal je naar ratio, waarbij de TREMA-normen voor zowel de rechter als voor ons leidend zijn. Aan de hand van deze TREMA-normen bereken ik hoeveel alimentatie jij moet afdragen. Maar natuurlijk blijft kinderalimentatie maatwerk en is een goede aanpak erg belangrijk. Advocatenkantoor Maas heeft veel kennis en ervaring met het berekenen van de alimentatie. Ik help je dan ook graag. 

Is je huwelijk of geregistreerd partnerschap gestrand? Dan kan het zijn dat je partneralimentatie moet betalen. Of dit het geval is en hoe hoog het bedrag is, hangt van allerlei zaken af. Bijvoorbeeld de hoogte van de woonlasten, eventuele schulden en de kinderalimentatie. Zowel ik als advocaat in Maastricht als de rechterlijke macht gebruikt de TREMA-normen om de hoogte van je partneralimentatie te berekenen. Natuurlijk is hierbij maatwerk vereist. Ik help je dan ook graag met het goed regelen van deze alimentatie.

De kracht van samenwerking

Mediation en conflictbemiddeling benadrukken de kracht van samenwerking, zelfs in de meest complexe familiegeschillen. Onze ervaring als familierecht advocaten en mediators stelt ons in staat om met empathie en begrip te werken aan het bereiken van duurzame oplossingen die in het belang zijn van alle betrokkenen.

Vertrouwelijk en persoonlijk advies

Advocatenkantoor Maas is de advocaat in maastricht die bekend staat om een persoonlijke en betrokken benadering. Wij begrijpen dat elke zaak uniek is, daarom bieden wij vertrouwelijk advies op maat om jouw specifieke behoeften en doelen aan te pakken.

Maak een afspraak met jouw advocaat in Maastricht

Ben je op zoek naar een ervaren advocaat in Maastricht die je kan helpen bij familierechtelijke zaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder, waar je ook woont in Nederland.

Plan direct een kennismakingsgesprek. Dan kijken we samen hoe ik als advocaat in Maastricht jou het beste kan helpen. 

EEN AFSPRAAK MAKEN

Veel gestelde vragen bij de advocaat in Maastricht:

“Wat is het verschil tussen partneralimentatie en kinderalimentatie?”

Partneralimentatie is de financiële bijdrage die de ene partner aan de andere betaalt na een scheiding, gebaseerd op inkomen en behoefte.
Kinderalimentatie is bedoeld voor de verzorging en opvoeding van de kinderen en wordt vastgesteld aan de hand van de TREMA-normen en specifieke omstandigheden.

“Kan ik mijn echtscheiding ook online regelen?”

Ja, bij Advocatenkantoor Maas heb je de mogelijkheid om online de scheiding te regelen. Als beide partijen goed met elkaar kunnen overleggen, kan de scheiding op een efficiënte en kostenbesparende manier online worden afgehandeld.

“Wat houdt mediation in en kan het helpen bij mijn scheiding?”

Mediation is een alternatieve manier om geschillen op te lossen, waarbij een neutrale bemiddelaar helpt om tot overeenstemming te komen. Als ervaren familierecht advocaat kan je ook mediation bij mij aanvragen. Het kan zeer nuttig zijn om conflicten op een constructieve manier te bespreken en tot een gezamenlijke oplossing te komen.

“Moet ik een eigen advocaat nemen bij een echtscheiding of kunnen we dezelfde advocaat delen?”

Het is mogelijk om dezelfde advocaat te delen als jullie het op belangrijke punten eens zijn. Dit wordt gezamenlijke echtscheidingsadvocatuur genoemd. Als jullie echter verschillende belangen hebben of niet goed met elkaar kunnen overleggen, kan het raadzaam zijn om ieder een eigen advocaat in te schakelen voor onafhankelijk advies en vertegenwoordiging.

Waar in Maastricht vind je mijn advocatenkantoor?

advocaat maastricht voor juridisch advies

Op zoek naar juridisch advies in Maastricht? Neem dan contact op met Maas Advocaten.