Waarmee kan ik je helpen?

Advocaat Maastricht

Zoek jij een goede en persoonlijke advocaat Maastricht? Dan is Advocatenkantoor Maas uit Maastricht het adres voor jou! Bij Advocatenkantoor Maas kun je terecht voor goede specialistische hulp bij familierecht tegen een betaalbaar tarief. Dankzij de kleinschaligheid van ons kantoor ben je verzekerd van een persoonlijke en betrokken advocaat die altijd de beste oplossing zoekt. 

Advocaat Maastricht

Uiteraard vind je in Maastricht meerdere advocatenkantoren. Zoek je echter een betrokken advocaat voor bemiddeling gedurende een echtscheiding of in familierecht dan ben je van harte welkom bij Advocatenkantoor Maas. Alle kosten van de dienstverlening zijn bij ons vooraf bekend. Het kantoor is gevestigd aan de Sint Maartenslaan 33 te Maastricht. Overigens kom ik ook graag bij je thuis en is ook een afspraak in de avonduren geen enkel punt. 

Maak direct een afspraak met je Advocaat Maastricht

Familierecht

Advocaat Maas is gespecialiseerd in familierecht en biedt goede specialistische hulp in het familierecht tegen een betaalbare prijs. Kwaliteit, betrokkenheid en een betaalbare prijs vind ik belangrijk. Wil je jouw zaak eens met mij bespreken of heb je vragen op het gebied van familierecht? Kom dan langs voor een persoonlijk gesprek of bezoek mijn gratis inloopspreekuur. Ik kijk tevens altijd of je in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtshulp. Meer over Advocaat familierecht.

Echtscheiding Maastricht

Een echtscheiding is een emotionele gebeurtenis die vaak erg gevoelig is voor beide partijen. Het zal vaak lastig zijn om emotie te scheiden van alle juridische zaken die geregeld dienen te worden en het is dan ook zeker verstandig dit te laten regelen door een ervaren Echtscheiding advocaat. Het is uiteraard mogelijk samen 1 advocaat te hebben als jullie het goed met elkaar eens zijn op belangrijke punten. Is dit niet het geval, dan kan ik ook de belangen van één van de partijen behartigen waarbij de andere partij ook een eigen echtscheidingsadvocaat neemt. Bij een echtscheiding zal Advocatenkantoor Maas in alle gevallen een belangrijke rol spelen waarbij vertrouwen en een deskundige bemiddeling bij ons hoog in het vaandel staan.

Ook voor Advocaat HeerlenAdvocaat Zuid LimburgAdvocaat Beek of Snel scheiden Amsterdam kan je bij Maas terecht.

Internetscheiding

Het zal je niet verbazen dat tegenwoordig ook een scheiding via internet mogelijk is. Online scheiden is goedkoper en sneller dan een traditionele scheiding. Advocaat Maas regelt internetscheidingen door heel Nederland.

In dit geval zal Advocatenkantoor Maas de administratieve zaken van de scheiding regelen. Via het formulier op onze website geven beide partijen de gegevens door. Advocatenkantoor Maas voegt deze informatie samen en dient het verzoek tot echtscheiding in bij de rechtbank. Deze manier van scheiden bespaar je zeker veel tijd en geld en kan dan ook zeker aantrekkelijk zijn als jullie samen met jouw ex-partner nog goed kunt overleggen. Wil je direct het vragenformulier bij internetscheiding invullen? Wanneer je nog vragen hebt, kan je ook eens kijken bij de Veelgestelde Vragen rondom Internetscheiding.

advocaat maastricht

Op zoek naar juridisch advies Maastricht? Neem dan contact op met Maas Advocaten.