Waarmee kan ik je helpen?

Advocaat Maastricht

Zoek jij een goede en persoonlijke advocaat in Maastricht? Dan is Advocatenkantoor Maas uit Maastricht het adres voor jou! Bij Advocatenkantoor Maas kun je terecht voor goede specialistische hulp bij familierecht tegen een betaalbaar tarief. Dankzij de kleinschaligheid van het kantoor ben je verzekerd van een persoonlijke en betrokken advocaat Maastricht die altijd de beste oplossing zoekt. 

Advocaat in Maastricht en omgeving

Uiteraard vind je in Maastricht meerdere advocatenkantoren. Zoek je echter een betrokken advocaat in Maastricht voor bemiddeling gedurende een echtscheiding of in familierecht dan ben je van harte welkom bij Advocatenkantoor Maas. Alle kosten van de dienstverlening zijn bij mij vooraf bekend. Het kantoor is gevestigd aan de Sint Maartenslaan 33 te Maastricht. Overigens kom ik ook graag bij je thuis en is ook een afspraak in de avonduren geen enkel punt. 

Familierecht

Advocaat Maas is gespecialiseerd in familierecht en biedt goede specialistische hulp in het familierecht tegen een betaalbare prijs. Kwaliteit, betrokkenheid en een betaalbare prijs vind ik als advocaat Maastricht erg belangrijk. Wil je jouw zaak eens met mij bespreken of heb je vragen op het gebied van familierecht? Kom dan langs voor een persoonlijk gesprek of bezoek mijn gratis inloopspreekuur. Ik kijk als advocaat in Maastricht tevens altijd of je in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtshulp. Het kantoor is gespecialiseerd in familierecht en ik ben hierin actief op diverse gebieden:

  • Echtscheiding
  • Kinderalimentatie
  • Partneralimentatie
  • Omgang
  • Gezag
  • Verbreking samenleving
  • Naamrecht
  • Erkenning
  • Beëindiging geregistreerd partnerschap

Waar kan ik jou bij helpen?

Als het aankomt op familierecht probeer ik jou op zoveel mogelijk gebieden tot hulp te zijn als advocaat Maastricht. Zo kan ik je helpen met het regelen van kinder- en partneralimentatie en omgangsregelingen na een scheiding, maar ook met het ontbinden van een samenlevingscontract of een geregistreerd partnerschap. Hierdoor kun je met jouw wensen altijd terecht bij mij. Ik ben dan jouw betrouwbare advocaat in Maastricht.

Echtscheiding Maastricht

Een echtscheiding is een emotionele gebeurtenis die vaak erg gevoelig is voor beide partijen. Het zal vaak lastig zijn om emotie te scheiden van alle juridische zaken die geregeld dienen te worden en het is dan ook zeker verstandig dit te laten regelen door een ervaren echtscheiding advocaat. Het is uiteraard mogelijk samen 1 advocaat Maastricht te hebben als jullie het goed met elkaar eens zijn op belangrijke punten. Is dit niet het geval, dan kan ik ook de belangen van één van de partijen behartigen waarbij de andere partij ook een eigen echtscheidingsadvocaat neemt. Bij een echtscheiding zal Advocatenkantoor Maas in alle gevallen een belangrijke rol spelen waarbij vertrouwen en een deskundige bemiddeling bij mij hoog in het vaandel staan.

Internetscheiding

Rondom Valkenburg en Maastricht kan je uiteraard bij mij op kantoor komen, maar een bezoek bij jou thuis is ook mogelijk. Wonen jullie verder weg? Dan is het ook mogelijk de scheiding helemaal digitaal te regelen. Deze vorm van online een scheiding aanvragen werkt uiteraard alleen als jullie samen nog op goede voet kunt overleggen. Een scheiding brengt genoeg problemen met zich mee en het is niet meer dan logisch dat u gewoon moet werken overdag. Door de gehele scheiding online af te wikkelen kunt u gewoon door met uw leven terwijl wij bij Advocatenkantoor Maas de scheiding zo goed en eerlijk mogelijk laten verlopen.

Advocatenkantoor Maas is jouw hulp bij scheiding. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op als advocaat in Maastricht voor meer informatie.

Wist je dat online scheiden door heel Nederland mogelijk is? Ondanks dat Kantoor Maas een advocaat in Maastricht is kun je gewoon online scheiden, ongeacht waar je woont. Het invullen van alle papieren kun je gewoon zelf online doen. Ik zorg er vervolgens voor dat de papieren bij het juiste arrondissement worden ingediend. Dus of je nu uit Groningen, Amsterdam of Apeldoorn komt: een online scheiding kan door Maas Advocaten geregeld worden.

Alimentatie berekenen

In principe betalen gescheiden ouders kinderalimentatie tot je kind 21 jaar oud is. De alimentatie betaal je naar ratio, waarbij de TREMA-normen voor zowel de rechter als voor ons leidend zijn. Aan de hand van deze TREMA-normen bereken ik hoeveel alimentatie jij moet afdragen. Maar natuurlijk blijft kinderalimentatie maatwerk en is een goede aanpak erg belangrijk. Advocatenkantoor Maas heeft veel kennis en ervaring met het berekenen van de alimentatie. Ik help je dan ook graag. 

Is je huwelijk of geregistreerd partnerschap gestrand? Dan kan het zijn dat je partneralimentatie moet betalen. Of dit het geval is en hoe hoog het bedrag is, hangt van allerlei zaken af. Bijvoorbeeld de hoogte van de woonlasten, eventuele schulden en de kinderalimentatie. Zowel ik als advocaat in Maastricht als de rechterlijke macht gebruikt de TREMA-normen om de hoogte van je partneralimentatie te berekenen. Natuurlijk is hierbij maatwerk vereist. Ik help je dan ook graag met het goed regelen van deze alimentatie.

Plan direct een kennismakingsgesprek. Dan kijken we samen hoe ik als advocaat in Maastricht jou het beste kan helpen.

EEN AFSPRAAK MAKEN

advocaat maastricht voor juridisch advies

Op zoek naar juridisch advies in Maastricht? Neem dan contact op met Maas Advocaten.