Waarmee kan ik je helpen?

Echtscheiding advocaat

Wanneer je gaat scheiden komen er ineens veel zaken op je af terwijl je daar met je hoofd misschien helemaal niet bij zit. Een echtscheiding is vaak ontzettend emotioneel en heel gevoelig voor beide partijen. Advocatenkantoor Maas is ervaren in familierecht met een specialisatie in echtscheidingen. Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare en betrokken echtscheiding advocaat kan je terecht bij Advocatenkantoor Maas.

Bemiddeling bij een echtscheiding

Wij helpen je graag bij de bemiddeling tijdens de Echtscheiding. Het hele proces helpen we je met juridisch advies. Advocatenkantoor Maas heeft veel ervaring met echtscheidingen en staat je graag bij tijdens dit traject. Van te voren zijn de kosten voor onze dienstverlening bekend. Bij ons krijg je niet ineens te maken met onverwachte kosten. Wij geven je professionele juridische hulp tegen een betaalbaar tarief. Bij Advocatenkantoor Maas kun je op de traditionele manier scheiden, maar ook online scheiden is mogelijk.

Gezamenlijke scheidingsadvocaat 

Bij een traditionele echtscheiding kun je kiezen voor een gezamenlijke scheidingsadvocaat of voor beide partijen een eigen echtscheiding advocaat. Wanneer jullie samen goed overweg kunnen raden we aan een gezamenlijke advocaat te nemen. De bemiddeling gaat hierdoor vaak gemakkelijker en sneller. Wanneer dit niet het geval is raden we je aan om beide een eigen echtscheiding advocaat te nemen.

Je kunt langs komen bij ons op kantoor voor een persoonlijk gesprek of ons gratis spreekuur bezoeken. We kunnen ook ’s avonds thuis bij je langs komen of digitaal/telefonisch contact houden.

Overzicht aandachtspunten bij echtscheiding

Internetscheiding

Bij Advocatenkantoor Maas kun je gemakkelijk scheiden online. Beide partijen moeten online het Internetscheiding Formulier invullen met alle gegevens. Deze gegevens worden samen gekoppeld door Advocatenkantoor Maas vraagt het verzoek tot echtscheiding aan bij de rechtbank aan. Hierna hoeft alleen nog de akte ondertekent te worden. De internetscheiding gaat erg gemakkelijk. Het is dan ook goedkoper en gaat sneller dan een traditionele scheiding. Bij een internetscheiding is het wel belangrijk dat beide partijen met elkaar overweg kunnen en de meeste gegevens al besproken zijn. Wij helpen je graag bij het Online Scheiden en kunnen dit voor heel Nederland regelen.

Online Scheiding Aanvragen

Alimentatie

Het bepalen van de hoogte van de te betalen alimentatie is erg belangrijk. Advocatenkantoor Maas kan een berekening maken voor de partneralimentatie en kinderalimentatie. De ouders naar rato dragen bij aan de financiële kosten van hun kinderen. Advocaat Maas vertelt je graag meer over het regelen van alimentatie.

Alimentatie berekenen

echtscheiding advocaat

Advocatenkantoor Maas

Advocatenkantoor Maas is gevestigd in Maastricht. Advocaat Maas is Advocaat familierecht is landelijk werkzaam en ondersteund mensen tijdens de echtscheiding uit heel Nederland. 

Kennismakingsgesprek

Ik kijk naar de haalbaarheid van je zaak en we bespreken de kosten.

Kan ook ‘s avonds of bij je thuis!

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK