Waarmee kan ik je helpen?

Echtscheiding advocaat

Wanneer je gaat scheiden komen er ineens veel zaken op je af terwijl je daar met je hoofd misschien helemaal niet bij zit. Een echtscheiding is vaak ontzettend emotioneel en heel gevoelig voor beide partijen. Advocatenkantoor Maas is ervaren in familierecht met een specialisatie als echtscheiding advocaat. Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare en betrokken advocaat kan je terecht bij Advocatenkantoor Maas.

Bemiddeling bij een echtscheiding

Ik help je graag bij de bemiddeling tijdens de Echtscheiding als advocaat. Het hele proces help ik je met juridisch advies. Advocatenkantoor Maas heeft veel ervaring als echtscheiding advocaat en staat je graag bij tijdens dit traject. Van te voren zijn de kosten voor mijn dienstverlening bekend. Bij mij krijg je niet ineens te maken met onverwachte kosten. Ik geef je professionele juridische hulp tegen een betaalbaar tarief. Bij Advocatenkantoor Maas kun je op de traditionele manier scheiden, maar ook online scheiden is mogelijk. Als advocaat sta ik jou bij alle mogelijke manieren bij. 

Gezamenlijke echtscheiding advocaat

Bij een traditionele echtscheiding kun je kiezen voor een gezamenlijke scheidingsadvocaat of voor beide partijen een eigen echtscheiding advocaat. Wanneer jullie samen goed overweg kunnen raad ik aan een gezamenlijke echtscheiding advocaat te nemen. De bemiddeling gaat hierdoor vaak gemakkelijker en sneller. Wanneer dit niet het geval is raad ik je aan om beide een eigen advocaat te nemen.

Je kunt langs komen bij mij op kantoor voor een persoonlijk gesprek of het gratis spreekuur bezoeken. Ik kan ook ’s avonds thuis bij je langs komen of digitaal/telefonisch contact houden.

Toegankelijke Opties: Persoonlijk, Thuis of Online

Bij Advocatenkantoor Maas begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bied ik verschillende opties voor consultaties aan. Je kunt langskomen bij mij op kantoor voor een persoonlijk gesprek, het gratis spreekuur bezoeken, of ik kan bij jou thuis langskomen, zelfs 's avonds. Als de afstand een probleem is, bieden we ook de mogelijkheid van online consultaties. Jouw comfort en gemak staan voorop.

Internetscheiding - scheiding online regelen

Bij Advocatenkantoor Maas kun je gemakkelijk scheiden online. Beide partijen moeten online het Internetscheiding Formulier invullen met alle gegevens. Deze gegevens worden samen gekoppeld door Advocatenkantoor Maas en jouw echtscheiding advocaat vraagt het verzoek tot echtscheiding aan bij de rechtbank aan. Hierna hoeft alleen nog de akte ondertekent te worden. De internetscheiding gaat erg gemakkelijk. Het is dan ook goedkoper en gaat sneller dan een traditionele scheiding. Bij een internetscheiding is het wel belangrijk dat beide partijen met elkaar overweg kunnen en de meeste gegevens al besproken zijn. Ik help je als advocaat graag bij het online scheiden en kunnen dit voor heel Nederland regelen.

Persoonlijk Consult: Een vertrouwelijk gesprek op kantoor bij jouw echtscheiding advocaat

Je bent van harte welkom om bij mij langs te komen op kantoor voor een persoonlijk consult. Tijdens dit gesprek kunnen we in alle rust jouw situatie bespreken en jouw vragen en zorgen behandelen. Ik sta klaar om naar je te luisteren, je advies te geven en samen met jou een strategie te ontwikkelen voor het beste resultaat. Mijn kantoor biedt een vertrouwelijke en comfortabele omgeving waarin we samen kunnen werken aan jouw zaak.

Thuisconsult: Persoonlijke begeleiding door jouw echtscheiding advocaat in een vertrouwde omgeving

Ik begrijp dat sommige situaties het moeilijk kunnen maken om naar mijn kantoor te komen. Daarom bied ik de mogelijkheid van een thuisconsult aan. Als je dat wenst, kom ik graag bij jou thuis langs om jouw zaak te bespreken. Dit kan vooral handig zijn als je je meer op je gemak voelt in je eigen omgeving of als de afstand naar mijn kantoor een probleem vormt. Jouw comfort en gemak zijn mijn prioriteit.

Partneralimentatie & kinderalimentatie

Het bepalen van de hoogte van de te betalen alimentatie is erg belangrijk. Advocatenkantoor Maas kan als echtscheiding advocaat een berekening maken voor de partneralimentatie en kinderalimentatie. De ouders naar rato dragen bij aan de financiële kosten van hun kinderen. Advocaat Maas vertelt je graag meer over het regelen van alimentatie tijdens een persoonlijk gesprek met jouw echtscheiding advocaat.

Wat dien ik mee te nemen naar echtscheiding advocaat Maas?

Het is essentieel om de volgende documenten te verzamelen en mee te brengen naar uw afspraak met de scheidingsadvocaat:

  • Trouwboekje of samenlevingsovereenkomst, inclusief de akte van huwelijkse voorwaarden indien van toepassing
  • Hypotheekakte of huurovereenkomst
  • Een overzicht van uw financiële situatie, zoals bankafschriften, spaarrekeningen, jaaropgaven en de laatste drie aangiften van uw inkomstenbelasting
  • Informatie over uw pensioen en verzekeringen
  • Eventuele gegevens over schulden

Over Advocatenkantoor Maas

Advocatenkantoor Maas heeft meer dan twee decennia ervaring op juridisch gebied. Als je op zoek bent naar een gespecialiseerde scheidingsadvocaat, ben je hier aan het juiste adres. Ik heb al vele echtscheidingen begeleid, waaronder een aanzienlijk aantal online scheidingen. Voor een internetscheiding kun je dus ook bij mij terecht.

Het is essentieel om een scheidingsadvocaat met veel ervaring te kiezen, zodat je op een zorgvuldige en ondersteunende manier door dit emotionele proces wordt geleid. Dankzij jarenlange expertise en een persoonlijke benadering behoort Mr. Maas tot de top van scheidingsadvocaten in Limburg. Je kunt altijd kennismaken met Mr. Maas tijdens het gratis spreekuur dat dagelijks plaatsvindt. Tijdens dit spreekuur kun je je vragen stellen en, indien mogelijk, direct antwoorden krijgen. In het kennismakingsgesprek bekijken we samen de haalbaarheid van jouw zaak en bespreken we de mogelijkheden.

Scheidingsadvocaat Maas is ook het juiste aanspreekpunt voor alle vragen rondom echtscheiding, zoals kinder- en partneralimentatie en ouderlijk gezag. Daarnaast kun je bij Advocatenkantoor Maas terecht voor de ontbinding van een geregistreerd partnerschap.

echtscheiding advocaat

Advocatenkantoor Maas

Advocatenkantoor Maas is gevestigd in Maastricht. Advocaat Maas is Advocaat familierecht is landelijk werkzaam en ondersteund mensen tijdens de echtscheiding uit heel Nederland. 

Kennismakingsgesprek

Ik kijk naar de haalbaarheid van je zaak en we bespreken de kosten.

Kan ook ‘s avonds of bij je thuis!

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

echtscheiding advocaat in maastricht