Waarmee kan ik je helpen?

Echtscheiding

Een echtscheiding is vaak een emotionele aangelegenheid waarbij veel komt kijken. Het is lastig om de emoties te scheiden van de juridische afwikkeling van de echtscheiding. Alleen al om die reden is het verstandig dat je een ervaren echtscheidingsadvocaat inschakelt.

Een echtscheiding wordt altijd geregeld bij de rechtbank. Je zult een betrouwbare advocaat nodig hebben die je begeleidt bij deze procedure. Ik kan voor u de echtscheiding aanvragen. Ook kan ik je verdedigen in jouw zaak. Ook kan ik onderhandelen met de advocaat van je voormalig partner. Ik help en begeleid je bij het hele traject. Advocatenkantoor Maas is gespecialiseerd in familierecht en ervaren in echtscheidingen. Ik kan jouw echtscheiding efficiënt afhandelen en daarmee onnodige kosten en tijd voorkomen.

Advocatenkantoor Maas

Advocatenkantoor Maas begeleidt je graag bij de procedure van een echtscheiding. Tijdens deze vaak emotionele tijd heb je begeleiding nodig bij alles wat je moet regelen en bij het afhandelen van de echtscheiding zelf. Door mijn jarenlange ervaring weet ik hoe we dit het beste aan moeten pakken en geef ik je de ruimte om de situatie te laten bezinken. Advocatenkantoor Maas is een kleinschalig advocatenkantoor die je graag helpt met persoonlijke aandacht en een betrokken aanpak. Ik zorg ervoor dat jij je nergens zorgen om hoeft te maken. 

Ervaren scheidingsadvocaat

Wanneer je het nagenoeg met elkaar eens bent, kan ik de belangen van jullie beiden behartigen. De afspraken leggen we vast in een convenant en indien nodig in een ouderschapsplan.

Komen jullie er samen niet uit? Moeten jouw belangen behartigd worden? Dan kan ik alleen jouw scheidingsadvocaat zijn. Advocatenkantoor Maas is gespecialiseerd in de afwikkeling van echtscheidingen. Met ruim 20 jaar ervaring, zorg ik met deskundigheid en nauwkeurigheid voor de afhandeling van je scheiding. Iedere zaak is weer anders en we denken dan ook altijd met jou mee. We nemen de juridische afwikkeling van je echtscheiding geheel uit je handen.

Heb je hierover vragen, maak dan gebruik van het gratis kennismakingsgesprek of neem contact op voor het gratis spreekuur.

Kennismakingsgesprek

Ik kijk naar de haalbaarheid van je zaak en we bespreken de kosten.

Maak direct een afspraak

Kan ook ‘s avonds of bij je thuis!