Waarmee kan ik je helpen?

Echtscheiding

Een echtscheiding is vaak een emotionele aangelegenheid. Het is lastig om de emoties te scheiden van de juridische afwikkeling van de echtscheiding. Alleen al om die reden is het verstandig dat je een ervaren echtscheidingsadvocaat inschakelt.

Een echtscheiding wordt altijd geregeld bij via de rechtbank. Je zult een betrouwbare advocaat nodig hebben die je begeleidt bij deze procedure. Advocatenkantoor Maas is gespecialiseerd in familiereecht en ervaren in echtscheidingen. Wij kunnen jouw echtscheiding efficiënt afhandelen en daarmee onnodige kosten en tijd voorkomen.

Advocatenkantoor Maas

Adocatenkantoor Maas begeleidt je graag bij de procedure van een echtscheiding. Tijdens deze vaak emotionele tijd heb je begeleiding nodig bij alles wat je moet regelen en bij het afhandelen van de echtscheiding zelf. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe we dit het beste aan moeten pakken en geven we je de ruimte om de situatie te laten bezinken.

Samen 1 advocaat?

Wanneer je het nagenoeg met elkaar eens bent, kan ik de belangen van jullie beiden behartigen. De afspraken leggen we vast in een convenant en indien nodig in een ouderschapsplan.

Jouw eigen ervaren echtscheidingsadvocaat?

Ben je het niet met elkaar eens? Dan kan ik ook alleen jouw eigen belangen behartigen. Advocatenkantoor Maas is gespecialiseerd in de afwikkeling van echtscheidingen.

Heb je hierover vragen, maak dan gebruik van het gratis kennismakingsgesprek of neem contact op voor het gratis spreekuur.

Kennismakingsgesprek

Ik kijk naar de haalbaarheid van je zaak en we bespreken de kosten.

Maak direct een afspraak

Kan ook ‘s avonds of bij je thuis!