Waarmee kan ik je helpen?

Advocaat Zuid-Limburg

Op zoek naar een advocaat in Zuid-Limburg? Dan maken we graag kennis! Advocatenkantoor Maas is gevestigd in Maastricht en werkzaam in heel Zuid-Limburg, o.a. Maastricht, Beek, Heerlen en Sittard. Onze specialisatie ligt met name op het gebied van familierecht.

Advocaat Zuid-Limburg

Wij behartigen verschillende echtscheidingszaken, ook voor online scheidingen. Maar ook voor het berekenen van alimentatie, geregistreerd partnerschap, naamgeving, omgang en erkenning kan jebij ons terecht. Kortom, voor alle zaken op het gebied van familierecht in Zuid-Limburg ben je bij Advocatenkantoor Maas aan het juiste adres.

Advocaat Familierecht Maastricht

Als familierechtadvocaat in Zuid-Limburg kun je bij Advocatenkantoor Maas terecht voor alle familierechtvragen in onderstaande gebieden.

 Advocaat Zuid-Limburg

Echtscheiding Zuid-Limburg

Je wilt gaan scheiden en woont in Zuid-Limburg, bijvoorbeeld in Heerlen of Maastricht? Dan is het prettig een goede advocaat te hebben die met jullie meedenkt en adviseert. Als scheidingsadvocaat kan ik zowel optreden voor 1 partij als voor beide partijen. Voor laatstgenoemde situatie is het natuurlijk wel vereist dat jullie goed kunnen overleggen. Wil je de scheiding snel regelen, maar wel met tussenkomst van een advocaat? Kies dan voor mijn internetscheiding, waarbij je voor een vast bedrag de hele scheiding snel binnen 8 weken regelt. Ook voor snel scheiden Amsterdam of Advocaat Beek kan je bij Maas terecht.

Contact opnemen

Kennismakingsgesprek Advocaat Zuid-Limburg

Samen bespreken we je zaak en ik kijk naar de haalbaarheid hiervan. Uiteraard bespreken we ook de kosten.

Plan een kennismakingsgesprek, dit kan ook 's avonds of bij je thuis!

BEZOEKADRES:
SINT MAARTENSLAAN 33
6221 AW MAASTRICHT
043-3510512
INFO@ADVOCATENKANTOOR-MAAS.NL

Maak direct een afspraak