Waarmee kan ik je helpen?

Advocaat Zuid-Limburg

Op zoek naar een advocaat in Zuid-Limburg? Dan maak ik graag kennis met je! Advocatenkantoor Maas is gevestigd in Maastricht en werkzaam in heel Zuid-Limburg, o.a. Maastricht, Beek, Heerlen en Sittard. Mijn specialisatie ligt met name op het gebied van familierecht.

Advocaat in Zuid-Limburg

Ik behartig verschillende echtscheidingszaken, ook voor online scheidingen. Maar ook voor het berekenen van alimentatie, geregistreerd partnerschap, naamgeving, omgang en erkenning kan je bij mij terecht. Kortom, voor alle zaken op het gebied van familierecht in Zuid-Limburg ben je bij Advocatenkantoor Maas aan het juiste adres.

 Advocaat Zuid-Limburg

Alimentatie berekenen

In principe betalen gescheiden ouders kinderalimentatie tot je kind 21 jaar oud is. De alimentatie betaal je naar ratio, waarbij de TREMA-normen voor zowel de rechter als voor ons leidend zijn. Aan de hand van deze TREMA-normen bereken ik hoeveel alimentatie jij moet afdragen. Maar natuurlijk blijft kinderalimentatie maatwerk en is een goede aanpak erg belangrijk. Advocatenkantoor Maas heeft veel kennis en ervaring met het berekenen van de alimentatie. Ik help je dan ook graag. 

Is je huwelijk of geregistreerd partnerschap gestrand? Dan kan het zijn dat je partneralimentatie moet betalen. Of dit het geval is en hoe hoog het bedrag is, hangt van allerlei zaken af. Bijvoorbeeld de hoogte van de woonlasten, eventuele schulden en de kinderalimentatie. Zowel ik van advocatenkantoor Maas als de rechterlijke macht gebruikt de TREMA-normen om de hoogte van je partneralimentatie te berekenen. Natuurlijk is hierbij maatwerk vereist. Ik help je dan ook graag met het goed regelen van deze alimentatie.

Plan direct een kennismakingsgesprek. Dan kijken we samen hoe ik jou het beste kunnen helpen.

Een afspraak maken

Online scheiding 

Een scheiding is nooit leuk. En de afwikkeling daarvan al helemaal niet. Overweeg om een online scheiding aan te vragen. Dit is tegenwoordig de snelste manier om uw echtscheiding rond te krijgen, mits u nog op een normale manier kunt communiceren met uw ex-partner. Wij bij Advocatenkantoor Maas begeleiden u graag in dit proces. Wij kunnen beide partijen vertegenwoordigen, zodat beide partijen tevreden de echtscheiding kunnen ondertekenen. Ligt de scheiding complexer? Wij kunnen ook één partij bijstaan in het scheidingsproces.

Kom hier alles te weten over online scheiden

Echtscheiding regelen Zuid-Limburg

Je wilt gaan scheiden en woont in Zuid-Limburg, bijvoorbeeld in Heerlen of Maastricht? Dan is het prettig een goede advocaat te hebben die met jullie meedenkt en adviseert. Als scheidingsadvocaat kan ik zowel optreden voor 1 partij als voor beide partijen. Voor laatstgenoemde situatie is het natuurlijk wel vereist dat jullie goed kunnen overleggen. Ook komen veel mensen uit Beek en zelfs Amsterdam naar ons advocatenkantoor. Wil je de scheiding snel regelen, maar wel met tussenkomst van een advocaat? Kies dan voor mijn internetscheiding, waarbij je voor een vast bedrag de hele scheiding snel binnen 8 weken regelt.

Bekijk de speciale echtscheidingspagina met alle informatie, zoals de kosten en opties voor online scheiden. Daarnaast vindt u hier ook veelgestelde vragen met uitgebreide antwoorden. Zo komt u niet voor onverwachtse verrassingen te staan en weet u exact waar u staat. Staat uw vraag er niet bij, of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op! Ik help u graag verder en adviseren u over de mogelijkheden voor uw situatie.

Contact opnemen

Advocaat Familierecht Maastricht

Als familierechtadvocaat in Zuid-Limburg kun je bij Advocatenkantoor Maas terecht voor alle familierechtvragen in onderstaande gebieden.