Waarmee kan ik je helpen?

Online Scheiding Aanvragen

Een online scheiding aanvragen komt steeds vaker voor. Wanneer jij en je partner nog goed communiceren is online scheiden een goedkope en snelle manier van scheiden. Advocatenkantoor Maas is gevestigd in Maastricht, maar online scheiden kan natuurlijk door heel Nederland. Wil je een online scheiding aanvragen? Neem dan contact op.

Online scheiden

Jullie huwelijk is door welke reden dan ook, duurzaam ontwricht en bij beide partners is de overtuiging dat jullie niet langer als partners zullen leven. Wellicht zijn jullie nog in relatietherapie geweest of heeft een mediator met jullie gesproken. Jullie hebben samen overlegd en besloten dat je echt niet samen verder wilt. Een Echtscheiding komt in deze situatie om de hoek kijken en is in feite onvermijdelijk. Natuurlijk zijn er veel situaties waarbij partners met ruzie uit elkaar gaan, maar het is ook mogelijk dat jullie nog met elkaar kunnen en willen overleggen. Zeker als er ook kinderen uit het huwelijk zijn, is dat heel belangrijk.

Hoe kan ik de scheiding in gang zetten?

Willen jullie de scheiding snel regelen, is er al overeenstemming op het gebied van belangrijke zaken als alimentatie, co-ouderschap en verdeling van de inboedel, dan is het bij Advocatenkantoor Maas mogelijk om jullie scheiding snel te regelen. Bovendien is mijn aanpak bij online scheiding voordelig en kunnen jullie je met name richten op de verwerking van dit proces. Zoals de naam al aangeeft, gebeurt een online scheiding geheel online en ik regel dit dan ook voor personen in heel Nederland. Contact zal plaatsvinden via e-mail of telefoon en elke informatie wordt met beide partijen gecommuniceerd. Je kunt de scheiding direct online in gang zetten door het invullen van het intakeformulier.

Online scheiding aanvragen

Advocatenkantoor Maas

Het advocatenkantoor is gevestigd in Maastricht, maar het werkgebied voor online scheidingen is heel Nederland. Wil je echter dat ik alleen jouw belangen behartig tijdens de echtscheiding dan is dit ook mogelijk. Hiermee ben ik voornamelijk actief in Zuid-Limburg. Advocatenkantoor Maas wordt vertegenwoordigd door Advocaat P. Maas en met ruim 20 jaar ervaring heb ik reeds vele echtscheidingen en andere zaken op gebied van Familierecht mogen voeren. Vertrouwen is een belangrijk kenmerk tijdens een online scheiding aanvragen en ik hecht hier dan ook veel waarde aan. Het nakomen van afspraken en tijdig informeren over de voortgang is hiervan uiteraard een belangrijk onderdeel.

Ook zal ik als echtscheiding advocaat tijdens een online scheiding altijd beide partijen vertegenwoordigen en dus in elke situatie de beste oplossing voor beide partijen zoeken. Ik ga er hierbij van uit dat je dit ook wenst wanneer je de online scheiding aanvraagt. Meer over advocatenkantoor Maas?

Advocatenkantoor Maas heeft een vast laag uurtarief, betrokkenheid en persoonlijke aandacht wanneer je wilt scheiden. Daarnaast heeft ons advocatenkantoor ruime ervaring en expertise bij een scheiding aanvragen, is gespecialiseerd in vele gebieden in familierecht en is bemiddelend als het kan, maar hard als het moet. Advocatenkantoor Maas biedt je gratis een kennismakingsgesprek aan. Tijdens dit gesprek krijg je inzicht over de haalbaarheid van je zaak en de kosten van een scheiding aanvragen.

Niet bij enkel een online scheiding aanvragen kan ik je helpen

Advocatenkantoor Maas kan jou, naast het aanvragen van een online scheiding, helpen bij nog veel meer juridische zaken. Ik richt mij met mijn kantoor ook op de volgende rechtsgebieden:

  • Echtscheiding
  • Omgangsrecht
  • Alimentatie
  • Gezag
  • Ondertoezichtstelling
  • Uithuisplaatsing
  • Naamswijziging
  • Wijziging hoofdverblijf van een kind

Online scheiding aanvragen

Wil je een online scheiding aanvragen? Via het intakeformulier maak je een start. Vervolgens neem ik contact met jou op om verdere punten te bespreken en een telefonische of Skype afspraak te maken. Alle veelgestelde vragen omtrent online scheiding lees je ook op de website terug. Uiteraard kan je ook altijd eerst contact met mij opnemen wanneer je nog vragen hebt.

Veelgestelde vragen over internetscheiding 

Op de pagina 'internetscheiding' zijn er tal van vragen te vinden over bijvoorbeeld de procedure van een internetscheiding, welke stukken de advocaat nodig heeft, of je in aanmerking komt met gefinancierde rechtshulp, wat de kosten zijn van een echtscheiding via internet en meer. Neem hier dus gerust eens een kijkje, wellicht staat je vraag ertussen en kom je er d.m.v. de veelgestelde vragen eruit hoe een online scheiding aanvragen werkt.

Online scheiding aanvragen

Kennismakingsgesprek

Ik kijk naar de haalbaarheid van je zaak en we bespreken de kosten. Wist je dat je ook langs kunt komen tijdens het gratis spreekuur? Een online scheiding aanvragen doe je snel en eenvoudig bij Advocatenkantoor Maas.

Kan ook ‘s avonds of bij je thuis!

BEZOEKADRES:
SINT MAARTENSLAAN 33
6221 AW MAASTRICHT
043-3510512
INFO@ADVOCATENKANTOOR-MAAS.NL

Maak direct een afspraak