Waarmee kan ik je helpen?

Scheidingsadvocaat Maastricht

Een echtscheiding is een emotionele gebeurtenis waarbij veel zaken geregeld moeten worden. Hierbij wil je het liefst een scheidingsadvocaat die betrouwbaar is en je goed kan helpen bij het proces. Een goede scheidingsadvocaat Maastricht vind je bij Advocatenkantoor Maas.

Juridische hulp rondom je scheiding

Wanneer jij en je voormalig partner hebben besloten uit elkaar te gaan, is dit vaak erg pijnlijk. Juist dan is het belangrijk dat je wordt bijgestaan door een specialist op dit gebied. Je hebt al veel aan je hoofd en het is dan fijn als de juridische afhandeling in betrouwbare handen ligt. Hier komt veel bij kijken, voornamelijk wanneer er ook kinderen betrokken zijn. Vaak komen er dan ook nog extra emoties bij kijken. Een persoonlijke aanpak van een betrokken en ervaren advocaat in echtscheidingen kan je hier goed bij helpen. Je wilt dan ook juist geholpen worden door een specialist met kennis van zaken.  

Betrouwbare en ervaren echtscheidingsadvocaat Maastricht

Advocatenkantoor Maas is een kleinschalig advocatenkantoor gevestigd in Maastricht. Bij ons op kantoor is betrokkenheid en persoonlijke aandacht ontzettend belangrijk. Iedere zaak en ieder cliënt is weer anders, waardoor we altijd meedenken met de mogelijkheden voor jou. Familierecht is maatwerk. Vertrouwen en deskundige bemiddeling staan bij ons hoog in het vaandel. Advocaat Maas is een familierecht advocaat met een specialisatie in echtscheidingen. Door de jarenlange ervaring en de deskundigheid, kunnen we je goed helpen als scheidingsadvocaat Maastricht. Dagelijks zijn wij bezig met het correct afwikkelen van echtscheidingen, dit al ruim 20 jaar. We zorgen ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken om het juridische gedeelte van de scheiding.

Scheidingsadvocaat Maastricht

Online of traditionele echtscheiding?

Tegenwoordig is het steeds gebruikelijker om een online echtscheiding aan te vragen. Dit kan je ook doen bij Advocatenkantoor Maas. Als scheidingsadvocaat Maastricht kan je bij ons terecht voor een internetscheiding en traditionele echtscheidingen. Online scheidingen zijn over het algemeen goedkoper, eenvoudiger en sneller. Dit is een goede optie wanneer jij en jouw voormalig partner goed uit elkaar gaan. Wanneer dit niet het geval is, raden wij aan om een traditionele echtscheiding aan te vragen. Het contact gaat dan persoonlijker en wij bemiddelen dan met de advocaat van je voormalige partner. Advocatenkantoor Maas kan ook echtscheidingsadvocaat zijn van beide gevallen. Ook dit raden we alleen aan wanneer jullie goed uit elkaar gaan.

Scheidingsadvocaat Maastricht

Advocatenkantoor Maas kan je helpen bij het regelen van een scheiding. Als scheidingsadvocaat Maastricht hebben wij klanten uit heel Zuid-Limburg. Online scheiden kan in heel Nederland. Het contact gaat dan online en telefonisch, waardoor het niet uitmaakt waar je woont. Advocatenkantoor Maas heeft dagelijks een gratis inloopspreekuur waar je terecht kunt voor juridisch advies Maastricht.

Contact

Wil je een afspraak maken voor juridisch advies Maastricht? Als je naar het inloopspreekuur komt, is het verstandig eerst even telefonisch contact met het kantoor op te nemen aangezien de tijden dagelijks kunnen verschillen.

Desgewenst kunnen wij ook 's avonds afspreken en ik kom ook graag naar je thuis voor een overleg.

IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN

BEZOEKADRES:
SINT MAARTENSLAAN 33
6221 AW MAASTRICHT
043-3510512
INFO@ADVOCATENKANTOOR-MAAS.NL