Waarmee kan ik je helpen?

Echtscheidingsadvocaat

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Maastricht en omstreken? Bij het regelen van een scheiding komen veel zaken kijken. Vaak komt er meer bij kijken dan in eerste instantie wordt gedacht. Het is dan fijn om een betrouwbare echtscheidingsadvocaat te hebben die goede begeleiding verzorgt.

Echtscheidingsadvocaat Maas

Een scheiding aanvragen wordt altijd geregeld via de rechtbank. Je zult een betrouwbare advocaat nodig hebben tijdens deze procedure. Ik kan jouw echtscheiding efficiënt afhandelen en daarmee onnodige kosten en tijd voorkomen.

Bij Advocatenkantoor Maas kan ik je helpen bij het scheidingsproces. Ik help je graag om de echtscheiding goed te laten verlopen.  Advocaat Maas is een echtscheidingsadvocaat met veel ervaring in familierecht en met name echtscheidingen. Wij zijn een kleinschalig kantoor waar je verzekerd bent van betrokkenheid en persoonlijke aandacht. De kosten van de dienstverlening zijn vooraf altijd al bekend.

echtscheidingsadvocaat

Online echtscheiding

Tegenwoordig is het steeds gebruikelijker om een internetscheiding aan te vragen. Een online echtscheiding gaat veel sneller en is een stuk goedkoper. Een echtscheiding is vaak binnen 8 weken geregeld. Om een online echtscheiding aan te vragen is het belangrijk dat jullie goed uit elkaar gaan en nog samen afspraken kunnen maken. Bij een online scheiding gaat al het contact met jouw echtscheidingsadvocaat online en telefonisch. Voor veel mensen is het een fijne oplossing doordat het eenvoudig, snel en voordeliger is.

Echtscheidingsadvocaat in Maastricht

Advocatenkantoor Maas helpt je graag wanneer je op zoek bent naar een betrokken advocaat echtscheiding voor de bemiddeling gedurende jouw echtscheiding. Wanneer jullie samen nog goed overweg kunnen, zouden jullie een online echtscheiding aan kunnen vragen. Jullie kunnen er ook voor kiezen om bij een traditionele scheiding een gezamenlijke advocaat te nemen. De bemiddeling gaat dan vaak sneller en eenvoudiger. Wanneer dit niet het geval is, raad ik je aan ieder een eigen echtscheidingsadvocaat in de hand te nemen.

Contact

Kennismakingsgesprek

Ik kijk naar de haalbaarheid van je zaak en we bespreken de kosten.

Kan ook ‘s avonds of bij je thuis!

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK