Waarmee kan ik je helpen?

Advocaat Limburg

Ben je op zoek naar een betrouwbare en betrokken advocaat Limburg? Advocatenkantoor Maas is gevestigd in Maastricht. Hier vind je een modern en dynamisch kantoor, gespecialiseerd in het personen- en familierecht.

Advocaat in Limburg

Advocatenkantoor Maas is vooral werkzaam in de regio Zuid Limburg als advocaat in Maastricht, BeekSittardValkenburg en Heerlen en meer. Bij mij is het daarnaast ook mogelijk om een online scheiding aan te vragen. Bij online scheiden gaat het contact vooral digitaal en wordt de scheiding snel geregeld. Voor persoonlijk contact en advies kan je natuurlijk ook altijd terecht bij Advocatenkantoor Maas.

Bemiddelen bij je echtscheiding?

Lig je in scheiding, dan komen er veel emoties op je af. Het is daarom belangrijk om een betrouwbare en betrokken echtscheiding advocaat in te schakelen. Daardoor weet je namelijk zeker dat alle praktische zaken goed worden geregeld. Het doel van mij als advocaat is altijd om de echtscheiding voor alle partijen zo goed mogelijk te laten verlopen. Ik beantwoord al je praktische en financiele vragen en bemiddelen bij je echtscheiding. Bijvoorbeeld de financiele afhandeling, de omgangsregelingen als jullie kinderen hebben en eventuele alimentatie

Ik kan op twee verschillende manieren bemiddelen bij jouw echtscheiding. Als jouw persoonlijke advocaat Limburg, maar ook als advocaat van jullie gezamenlijk. Dat werkt alleen als je nog goed met je partner overweg kunt. In het laatste geval is het scheidingsproces minder ingewikkeld en gaat het sneller, maar dit is voor jullie misschien geen optie. 

Schakel mijn betrouwbare hulp in

Online scheiden?

Tegenwoordig krijg ik steeds vaker de aanvraag voor een online scheiding. Een online scheiding is relatief goedkoop, gaat snel en is erg eenvoudig. Online scheiden is een goede optie wanneer jij en jouw voormalige partner nog steeds goed samen door één deur kunnen. Vaak hebben jullie samen al afspraken gemaakt en hoeft dit alleen nog op papier gezet te worden. Dan is een online echtscheiding een goede oplossing. Advocatenkantoor Maastricht helpt je graag bij het regelen hiervan. IK ben dé online advocaat Limburg, maar scheiden online is door heel Nederland mogelijk.

Online scheiding aanvragen

Betrouwbaar & betrokken advocatenkantoor

Advocatenkantoor Maas vindt een persoonlijke, betrouwbare en betrokken manier van werken erg belangrijk. Een echtscheiding of verbreking samenleving is vaak een moeilijke periode. Ik vind het belangrijk dat ik je goed en fijn kan adviseren over het recht. Advocatenkantoor Maas kan voor zowel jou als jouw voormalige partner advocaat zijn. Je kunt er ook voor kiezen om mij als eigen advocaat onder de arm te nemen. Wat je ook kiest, als advocaat Limburg adviseer ik je graag. Je kunt ook gebruik maken van het gratis inloopspreekuur.

Familierecht advocaat Limburg

Als Familierecht Advocaat Limburg ben ik niet alleen werkzaam als advocaat echtscheiding, maar ook op andere terreinen. Ik heb al meer dan 20 jaar ervaring in familierecht. Je kunt bij mij terecht voor:

Advocaat Limburg, maak kennis!

Advocatenkantoor Maas is gevestigd in Maastricht en is werkzaam als advocaat Limburg. Maak kennis op mijn kantoor waar ik je graag help. Als betrokken advocaat bespreken we jouw wensen en wat ik voor jou kan betekenen. Ik neem zo veel mogelijk uit je handen, zodat jij je nergens druk om hoeft te maken.

Direct contact opnemen

advocaat limburg

Kennismakingsgesprek

Wat jouw vraag ook is, als het om familierecht gaat, maak ik graag een afspraak voor een kennismaking. We bespreken tijdens dit gesprek direct de kosten en natuurlijk naar de haalbaarheid van je zaak.

Kan ook ‘s avonds of bij je thuis!

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK