Waarmee kan ik je helpen?

Advocaat Limburg

Ben je op zoek naar een betrouwbare en betrokken advocaat Limburg? Advocatenkantoor Maas is gevestigd in Maastricht. Hier vind je een modern en dynamisch kantoor, gespecialiseerd in het personen- en familierecht.

Advocaat Limburg

Advocatenkantoor Maas is vooral werkzaam in de Zuid Limburg in onder andere Maastricht, BeekSittardValkenburg en Heerlen. Bij ons is het daarnaast ook mogelijk om een online scheiding aan te vragen. Bij online scheiden gaat het contact vooral digitaal en wordt de scheiding snel geregeld. Voor persoonlijk contact en advies kan je natuurlijk ook altijd terecht bij Advocatenkantoor Maas.

Online scheiden

Tegenwoordig krijgen we steeds vaker de aanvraag voor een online scheiding. Een online scheiding is relatief goedkoop, gaat snel en is erg eenvoudig. Online scheiden is een goede optie wanneer jij en jouw voormalige partner nog steeds goed samen door één deur kunnen. Vaak hebben jullie samen al afspraken gemaakt en hoeft dit alleen nog op papier gezet te worden. Dan is een online echtscheiding een goede oplossing. Advocatenkantoor Maastricht helpt je graag bij het regelen hiervan. Wij zijn online advocaat Limburg, maar scheiden online is door heel Nederland mogelijk.

Betrouwbaar & betrokken

Advocatenkantoor Maas vindt een persoonlijke, betrouwbare en betrokken manier van werken erg belangrijk. Een echtscheiding of verbreking samenleving is vaak een moeilijke periode. Wij vinden het belangrijk dat we je goed en fijn kunnen adviseren over het recht. Advocatenkantoor Maas kan voor zowel jou als jouw voormalige partner advocaat zijn. Je kunt er ook voor kiezen om ons als eigen advocaat onder de arm te nemen. Wat je ook kiest, als advocaat Limburg adviseren we je graag. Je kunt ook gebruik maken van het gratis inloopspreekuur.

Familierecht

Als Familierecht Advocaat Limburg zijn wij niet alleen werkzaam als advocaat echtscheiding, maar ook op andere terreinen. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in familierecht. Je kunt bij ons terecht voor:

Advocaat Limburg, maak kennis!

Advocatenkantoor Maas is gevestigd in Maastricht en is werkzaam als advocaat Limburg. Maak kennis met ons prettige kantoor met ervaren juristen met veel vakkennis, specialisatie en fijn contact.

advocaat limburg

Kennismakingsgesprek

Wat jouw vraag ook is, als het om familierecht gaat, maak ik graag een afspraak voor een kennismaking. We bespreken tijdens dit gesprek direct de kosten en natuurlijk naar de haalbaarheid van je zaak.

Kan ook ‘s avonds of bij je thuis!

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK