Waarmee kan ik je helpen?

Advocaat echtscheiding

Wanneer je gaat scheiden, is een betrouwbare, betrokken en ervaren advocaat erg belangrijk. Bij Advocatenkantoor Maas vind je een advocaat echtscheiding die gespecialiseerd is in familierecht en echtscheidingen. Wij helpen je graag om de echtscheiding goed te laten verlopen.

Online scheiding

Bij Advocatenkantoor Maas kan uw online advocaat echtscheiding je ook helpen met het regelen van een online scheiding. Dit is een eenvoudige, snelle en gemakkelijke manier van scheiden. Voor een online scheiding is het belangrijk dat jullie gezamenlijk goed uit elkaar gaan. In dat geval wordt de online scheiding in 8 weken geregeld voor heel Nederland. Meer over een scheiding online

Alimentatie berekenen

Bij een echtscheiding waar kinderen bij betrokken zijn, moet een berekening gemaakt worden van de kinderalimentatie. De advocaat echtscheiding kan een berekening maken. Het is belangrijk dat ouders naar rato van hun financiële mogelijkheden bijdragen in de kosten van de kinderen. Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over.

Al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van recht

Advocatenkantoor Maas heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van recht. Zoek je dus een gespecialiseerde familierecht advocaat, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben al veel echtscheidingen geregeld, waarbij er een groot deel online scheidingen zijn. Je kunt dus ook bij ons terecht voor een internetscheiding. Maak gebruik van ons gratis inloopspreekuur. Hier kun je terecht met al jouw rechtsproblemen en krijg je direct advies!

Advocaat echtscheiding

Advocaat echtscheiding Maastricht

De advocaat echtscheiding help je op een betrouwbare en nauwkeurige manier bij de echtscheiding. Hierbij houden we rekening met uw wensen en de omstandigheden. Bij Advocatenkantoor Maas kan je vrijblijvend een afspraak maken voor alle informatie en advies. Meer over hoe scheiding aanvragen.

Contact opnemen

Advocatenkantoor Maas onderscheidt zich 

Bij Advocatenkantoor Maas onderscheiden wij zich vergeleken andere advocatenkantoren. Zo hebben wij een vast laag uurtarief, waarbij alle kosten vooraf al bekend zijn, geven wij ook gefinancierde rechtsbijstand, zijn wij gespecialiseerd op het gebied van familierecht, en zijn wij bemiddelend als het kan en hard als het moet. Daarnaast zijn we altijd betrokken en vinden we persoonlijke aandacht één van de belangrijkste punten tijdens het proces. Want niets is fijner dan een samenwerking met een advocaat die je adviseert, naar je luistert en die voor je optreedt bij procedures. 

Kennismakingsgesprek

Ik kijk naar de haalbaarheid van je zaak en we bespreken de kosten. Neem contact op voor een kennismakingsgesprek. 

Kan ook ‘s avonds of bij je thuis!

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK