Waarmee kan ik je helpen?

Scheiden online

Via internet scheiden is sneller en efficiënter

Tot voor kort was de procedure om een huwelijk te ontbinden omslachtig en tijdrovend. Daarbij moest je meestal een flinke zak met geld meenemen om de instanties, die noodzakelijk met de scheiding te maken hadden, te kunnen betalen. Scheiden was als het ware big business, net als trouwen overigens. Maar met de komst van internetscheiding zijn veel zaken een stuk eenvoudiger geworden. En dat past in deze tijdgeest waar je zelf de touwtjes zoveel mogelijk in handen houdt.

Je scheiding online regelen

Trouwen via internet lijkt nog een stap te ver, maar online scheiden is tegenwoordig heel makkelijk en wordt steeds normaler. Je (jullie) scheiding online regelen scheelt een hoop gedoe en is met name geschikt als je samen nog goed kunt overleggen. Geen ellenlange gesprekken met advocaten maar gewoon thuis alle internetscheiding formulieren invullen en die opsturen. Gemiddeld kan je 6 weken na de aanvraag officieel gescheiden zijn. Advocatenkantoor Maas kan dit regelen voor mensen uit heel Nederland. 

Online scheiden formulier

scheiden online

Van flitsscheiding naar online scheiden

Snel en efficiënt scheiden is niet helemaal nieuw. Tot enkele jaren geleden bestond er zoiets als de flitsscheiding. Een echte scheiding was dat overigens niet, het was een maas in de wet die werd gebruikt om zonder tussenkomst van een (dure) advocaat te kunnen scheiden. De enige noodzakelijke instantie was een notaris. Als je in vrede uit elkaar ging was deze flitsscheiding een ideale optie. De notaris zette eerst het huwelijk om in een Geregistreerd partnerschap, want dat kon, en vervolgens werd die door de notaris ontbonden.

Convenant tegen een kleine meerprijs

Online scheiden is geschikt voor mensen die snel de boel geregeld willen hebben en het op alle fronten met elkaar eens zijn. Dus je vraagt alleen een online scheiding aan als er géén sprake is van slaande ruzie of onenigheid. Is dat wel het geval is het aan te raden de traditionele weg te bewandelen. Als er kinderen in het spel zijn dan wordt er door advocaat Maas indien gewenst (tegen meerprijs) een voorstel voor kinder en partneralimentatie opgemaakt. In een convenant worden alle afspraken die jullie onderling maken wettelijk vastgelegd.

Contact opnemen

Scheiden online bij Maas Advocatenkantoor

Wil je graag Online Scheiden bij Maas Advocatenkantoor? Het advocatenkantoor is gericht op Familierecht Maastricht en Juridisch Advies Maastricht. Heb je vragen? Neem graag contact met mij op. Ik help je zo snel mogelijk bij het scheiden online. Wist je dat je bij mij ook langs kunt komen tijden het gratis spreekuur?

BEZOEKADRES (Route):
SINT MAARTENSLAAN 33
6221 AW MAASTRICHT
043-3510512
INFO@ADVOCATENKANTOOR-MAAS.NL

Contact