Waarmee kan ik je helpen?

Scheiden via internet

Wil je scheiden via het internet? Bij Advocatenkantoor Maas help ik je verder!

Vanuit het kantoor in Maastricht regel ik de scheiding via internet voor mensen uit heel Nederland. Je bent bij mij aan het juiste adres als je zoekt naar een betrouwbare partij die jullie beider belang hoog in het vaandel heeft staan en discreet te werk gaat. Neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek  of lees verder over mijn werkwijze.

 

Scheiden via internet wordt tegenwoordig steeds normaler. Niet zo vreemd, want het is een voordelig alternatief voor de traditionele manier van echtscheiding waarbij dure advocaten of mediators betrokken zijn. Wanneer jullie goed uit elkaar gaan, is scheiden via internet een prima oplossing en Advocatenkantoor Maas kan jullie hierbij uitstekend van dienst zijn tegen een vast tarief dat vooraf bekend is. Bij een scheiding via internet behandel ik beide partijen gelijk en zullen ook beide partijen gelijkwaardig geïnformeerd worden.

Scheiden via Internet

Scheiden via internetEen internetscheiding begeleid door Advocatenkantoor Maas biedt je de mogelijkheid om tijd en kosten te besparen door via het internet de echtscheiding grotendeels op eenvoudige wijze snel en betaalbaar te regelen. Hierbij ben je echter wel verzekerd van deskundige, onpartijdige en professionele begeleiding. Advocaat Maas begeleidt al vele jaren scheidingen via internet voor personen uit heel Nederland. Hierbij is het van belang dat jullie samen nog goed contact hebben, omdat Advocaat Maas als onpartijdige partij beiden vertegenwoordigt. 

Ouderschapsplan

Wanneer jullie samen kinderen hebben, is het ouderschapsplan een belangrijk onderdeel van het echtscheidingsconvenant. Advocaat Maas kan uiteraard helpen bij het opstellen van dit ouderschapsplan waarbij het ook weer van belang is dat jullie het samen eens zijn over de belangrijke afspraken zoals wie het gezag over de kinderen krijgt en de hoogte van de kinder en partneralimentatie.

Verdeling boedel

Naast alle zaken die geregeld moeten worden voor de kinderen bij een scheiding is ook de verdeling van de boedel vaak een heet hangijzer. Bij scheiden via internet ga ik ervan uit dat jullie de boedel in goed onderling overleg verdelen. Mochten er toch problemen ontstaan, kan ik kijken of ik hierin kan bemiddelen of dat het verstandig is om beide een eigen advocaat te nemen.

Uitgangspunten bij boedelverdeling die jullie kunnen aanhouden zijn:

  • Wij verdelen de boedel volgens een door ons zelf gemaakte lijst.
  • Wij zijn getrouwd onder huwelijkse voorwaarden en weten dus welk deel van de boedel aan wie toebehoort
  • Wij zijn getrouwd in gemeenschap van goederen en verdelen de boedel bij helften. 
  • Wij regelen de verdeling in onderling overleg.

Bij vragen over het scheiden via internet, ouderschapsplan, boedelverdeling of andere vragen kun je altijd contact opnemen

Contact opnemen

Hoe gaat een internetscheiding in z'n werk?

Ben je benieuwd naar de verloop van een echtscheiding? Zit je met vragen als "Hoe vraag ik een scheiding aan?"

Ik heb een aantal handige links en een overzicht aandachtspunten bij echtscheiding. Dit kan je helpen bij informatie over echtscheidingen. 

Werkwijze online scheiding

Meer informatie over het scheiden via internet lees je op deze pagina met veelgestelde vragen. Om de procedure te starten kun je het vragenformulier invullen.

Wil je liever eerst even overleg, bijvoorbeeld over de haalbaarheid van de zaak of over andere zaken op het gebied van familierecht, kun je ook altijd  contact opnemen met Advocatenkantoor Maas. Wist je dat je ook langs kunt komen tijdens het gratis spreekuur

Meer over scheiding online