Waarmee kan ik je helpen?

Online scheiding regelen

Hebben jullie samen besloten om een scheiding aan te vragen? Dan wil je waarschijnlijk dat dit snel en eenvoudig wordt geregeld. Een online scheiding regelen is dan een prima oplossing. Hiermee bespaar je veel kosten en het kost relatief veel minder tijd.

Een internetscheiding

Een online scheiding regelen doe je snel, betrouwbaar en voordelig via mij als online advocaat bij Advocatenkantoor Maas. Online scheiden is vooral van toepassing als jij en jouw ex-partner nog goed overweg kunnen. Jullie dienen allebei een vragenlijst in te vullen. Deze wordt door mij verwerkt en alle gegevens worden bij de rechtbank ingediend. Ik regel vervolgens alle officiële procedures en houd je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Al het contact gaat online en je hoeft dan ook niet bij mij op kantoor te komen.

Online scheiding regelen

Waarom zou je online scheiding regelen? Tegenwoordig is het heel gebruikelijk dat bijna alles online gebeurd. Ook het scheiden online gaat veel sneller en efficiënter dan vroeger. Tot voor kort was het regelen van een echtscheiding ontzettend omslachtig en tijdrovend. Daarnaast kost een echtscheiding ontzettend veel geld. Een online scheiding aanvragen zorgt ervoor dat je veel minder tijd kwijt bent en veel minder geld. Vaak ben je met een internetscheiding 6 weken na de aanvraag officieel gescheiden.

online scheiding regelen

Advocatenkantoor Maas in Maastricht

Wil je graag online scheiding regelen bij Advocatenkantoor Maas? Ik help je hier graag bij. Advocatenkantoor Maas is gevestigd in Maastricht. Een internetscheiding is door heel Nederland mogelijk, omdat er geen persoonlijk contact voor nodig is. Via het intakeformulier gaat de internetscheiding van start. Ik neem vervolgens contact op om alle punten te bespreken. Het contact gaat telefonisch of via Skype. Je kunt uiteraard altijd contact opnemen.

Procedure internetscheiding

  • Vul het vragenformulier Internetscheiding in
  • Je betaalt de declaratie
  • Ik start met het concept-verzoekschrift
  • Bespreking van het concept-verzoekschrift
  • Het verzoekschrift wordt ingediend
  • Je ondertekent de akte van berusting
  • Jouw echtscheiding wordt ingeschreven
  • Je ontvangt een kopie van de inschrijving
  • Je bent nu officieel voor de wet gescheiden

Lees ook meer over een online echtscheiding.

Contact

SINT MAARTENSLAAN 33
6221 AW MAASTRICHT
043-3510512
INFO@ADVOCATENKANTOOR-MAAS.NL