Waarmee kan ik je helpen?

Online echtscheiding

Het is steeds gebruikelijker om een online echtscheiding aan te vragen. In plaats van de traditionele scheiding, wordt er dan gekozen voor een scheiding geheel via het internet. Een online echtscheiding is veel voordeliger en sneller. Het is dan ook voor veel mensen een fijne oplossing. Wil je online scheiden? Advocaat Maas in Maastricht helpt je verder.

Scheiden via het internet

Een online echtscheiding is een goede mogelijkheid wanneer de scheiding gemoedelijk verloopt. Samen wordt er dan een online vragenlijst ingevuld. Aan de hand hiervan wordt uiteindelijk de online echtscheiding aangevraagd. De officiële procedures worden behandeld door Advocatenkantoor Maas. Al het contact met een advocaat echtscheiding gaat geheel online. De scheiding is vaak binnen 6-8 weken officieel vervaardigd.

Waarom kiezen voor een online echtscheiding?

Tegenwoordig komt een online echtscheiding veel vaker voor. Dit komt doordat een online scheiding regelen veel sneller en efficiënter gaat dan de traditionele manier van scheiden. Het regelen van een echtscheiding was voorheen erg omslachtig en tijdrovend. Hier zit niemand tijdens een scheidingsproces op te wachten. De online echtscheiding is dan een goede oplossing. Het kost veel minder tijd en geld.

Voordelen online scheiden:

  • Voordelig scheiden
  • Snel scheiden
  • Vanuit huis
  • Gemakkelijk
  • In eigen hand
  • Samen scheiden

Alimentatieberekening

Bij een online echtscheiding is het vaak handig wanneer de alimentatie al berekend is. De alimentatieberekening kan ook door Advocatenkantoor Maas uitgevoerd worden. Dit kost slechts €121,00 en wordt dan toegestuurd naar het postadres. Deze berekening kan gebruikt worden in de beschikking.

online echtscheiding

Online scheiden bij Advocatenkantoor Maas

Advocatenkantoor Maas in Maastricht regelt online echtscheidingen op een professionele en betrokken manier. Als advocaat in familierecht is Advocatenkantoor Maas gespecialiseerd in echtscheidingen. Maak een afspraak of informeer naar de mogelijkheden en meer informatie.

Een scheiding regelen gaat niet vanzelf. Er komt vaak meer bij kijken dan in eerste instantie wordt gedacht. Bekijk het stappenplan scheiden.

Contact

BEZOEKADRES (Route):
SINT MAARTENSLAAN 33
6221 AW MAASTRICHT
043-3510512
INFO@ADVOCATENKANTOOR-MAAS.NL