Waarmee kan ik je helpen?

Scheiding aanvragen

Een scheiding aanvragen in Nederland kan alleen wanneer je huwelijk duurzaam ontwricht is. Dit houdt in dat jullie niet langer bij elkaar kunnen blijven. Bij een aanvraag tot scheiden komen veel juridische zaken kijken. Het is dan verstandig om een echtscheidingsadvocaat in de hand te nemen om je hierbij te helpen.

Over Maas Advocaten

Advocatenkantoor Maas is een modern en dynamisch advocatenkantoor, gevestigd in Maastricht. Wij hebben bijna 20 jaar ervaringen over kwesties met betrekking tot personen- en familierecht. Onze visie is om betaalbare rechtshulp te bieden. Inmiddels hebben wij al vele echtscheidingen geregeld. Maak kennis met ons tijdens een gratis inloopspreekuur. Hierin kan je terecht met al jouw rechtsproblemen en je krijgt direct een eerst juridisch advies.

Scheiding aanvragen

Een scheiding aanvragen is een emotionele periode. Hierbij wil je zich geen zorgen hoeven maken om de juridische zaken, afspraken en maatregelen. Advocatenkantoor Maas kan jullie begeleiden en ondersteunen bij de juridische afwikkeling. Door jaren ervaring in familierecht met een specialisatie in echtscheiding, kan Advocatenkantoor Maas je uitstekend helpen. De echtscheiding bestaat uit verschillende stappen waar ik je bij begeleid. Bij het aanvragen helpt Advocatenkantoor Maas je op alle mogelijke manieren.

scheiding aanvragen

Alimentatie berekenen

Na een scheiding aanvragen dienen ouders bij te dragen aan de kosten van hun kind, ook wel kinderalimentatie. Hiervan moet een nauwkeurige berekening worden gemaakt waar veel verschillende zaken bij komen kijken. Er komen veel extra kosten bij waarvan veel mensen niet op de hoogte zijn wanneer zij willen scheiden. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om schoolkosten, bijlessen, oppassen, diëten en opvang. Advocatenkantoor Maas maakt van alles een nauwkeurige alimentatie berekening. Ook voor voormalig partners is het in veel gevallen mogelijk om een partneralimentatie aan te vragen. Ik informeer je hier graag over wanneer je een scheiding wilt aanvragen. 

Online scheiden

Je wilt scheiden, maar je kan nog wel op een normale manier met elkaar in gesprek? Dan is een online echtscheiding aanvragen een goede optie. Dit is een goed betaalbare en praktische manier van een echtscheiding. Een online scheiding aanvragen is veel goedkoper en kost veel minder tijd. De gehele procedure gaat online en ook het contact met jouw advocaat vindt online plaats. Dit is de makkelijkste en snelste manier wanneer je een scheiding aanvragen. 

Hoe gaat Advocatenkantoor Maas te werk?

Advocatenkantoor Maas heeft een vast laag uurtarief, betrokkenheid en persoonlijke aandacht wanneer je wilt scheiden. Daarnaast heeft ons advocatenkantoor ruime ervaring en expertise bij een scheiding aanvragen, is gespecialiseerd in vele gebieden in familierecht en is bemiddelend als het kan, maar hard als het moet. Advocatenkantoor Maas biedt je gratis een kennismakingsgesprek aan. Tijdens dit gesprek krijg je inzicht over de haalbaarheid van je zaak en de kosten van een scheiding aanvragen.

Alles op een rijtje

Advocatenkantoor Maas richt zich op de volgende rechtsgebieden:

Waar in Maastricht kan je een scheiding aanvragen?

Advocatenkantoor Maas in Maastricht

Advocatenkantoor Maas is gevestigd in Maastricht, maar werkzaam in heel Nederland. Hierbij zal het contact voornamelijk digitaal of telefonisch gaan. Informeer over alle mogelijkheden voor het scheiden van je partner.

CONTACT

Adresgegevens

SINT MAARTENSLAAN 33
6221 AW MAASTRICHT
043-3510512
INFO@ADVOCATENKANTOOR-MAAS.NL