Waarmee kan ik je helpen?

Advocaat alimentatie

Na een echtscheiding dienen ouders bij te dragen aan de kosten van hun kinderen. Het berekenen van deze kosten, de kinderalimentatie, is maatwerk. Een goede aanpak zorgt ervoor dat dit nauwkeurig wordt berekend. Ben je op zoek naar een advocaat voor alimentatie? Advocatenkantoor Maas heeft veel ervaring en kan je van dienst zijn als advocaat voor alimentatie.

Online scheiden

Het is tegenwoordig niet meer nodig om een echtscheiding met een dure advocaat voor alimentatie bij de rechtbank te regelen. Zeker wanneer beide partijen nog in redelijk overleg zijn met elkaar kan een scheiding een stuk sneller en zeker ook voordeliger geregeld worden.

Er zijn online aanbieders waarbij de gehele scheiding per mail of chat geregeld wordt zonder direct contact met de advocaat voor alimentatie. Online scheiden is een service die Advocatenkantoor Maas ook aanbiedt volgens een doordacht stappenplan. Dit online scheiden of internetscheiding kan binnen 6 tot 8 weken afgerond zijn en kan door iedereen in heel Nederland gebruikt worden.
Meer lezen over online scheiden >>

Kinderalimentatie berekenen

Ouders moeten bijdragen aan de kosten van hun kinderen. Dit is op basis van hun financiële mogelijkheden. Er wordt dan rekening gehouden met het inkomen, het vermogen en mogelijk te verwerken inkomen. Het berekenen van de kosten van kinderen wordt gedaan aan de hand van de tabellen van het NIBUD en de TREMA-normen. Naast de bedragen die uit deze tabellen komen, mag er in een alimentatieberekening extra kosten worden opgevoerd. Vaak gaat het hierbij om kosten voor school, bijlessen, diëten en oppas of opvang. Bij de alimentatieberekening wordt ook rekening gehouden met een eventueel kindgebonden budget en de zorgkorting in verband met de omgangsregeling. Als advocaat voor alimentatie help ik je hier uiteraard mee.

De alimentatie berekening is niet eenvoudig en moet erg zorgvuldig gebeuren. Als advocaat alimentatie heb ik veel ervaring met het berekenen van kinderalimentatie. Ik kan dit voor je overnemen en je hierover adviseren.

Partneralimentatie berekenen

Voor voormalig partners is het in veel gevallen mogelijk om partneralimentatie te vragen. Na een huwelijk of een geregistreerd partnerschap van langer dan vijf jaar met kinderen kan er partneralimentatie worden aangevraagd tot 12 jaar na de scheiding. Wanneer je alleen samen heeft gewoond, is er geen wettelijke mogelijkheid om partneralimentatie aan te vragen. Neem vooral contact op met Advocatenkantoor Maas. Als advocaat voor alimentatie helpen wij je graag verder.

Bij het berekenen van de partneralimentatie is een advocaat voor alimentatie in de hand nemen erg verstandig. Advocatenkantoor Maas hanteert de TREMA-normen en werkt jouw aanvraag met maatwerk en met een goede aanpak uit. Ik heb veel kennis en ervaring wanneer het gaat om alimentatieberekeningen.

Advocaat Alimentatie

Omgangsregeling

In de ideale situatie maken ouders in het belang van de kinderen goede afspraken over de omgang na de scheiding. In de praktijk zien we echter nog wel eens anders. Tijdens het proces van de online scheiding kan het daarom verstandig zijn samen met jouw advocaat duidelijke afspraken over de omgangsregeling te maken. Advocaat Maas ondersteunt je als advocaat voor alimentatie ook hierin graag met praktische en duidelijke adviezen.

Advocaat voor alimentatie 

Het berekenen van alimentatie, kinder en partneralimentatie, is precisie werk. Het moet ontzettend nauwkeurig gebeuren. Daarnaast komen er vaak veel dingen bij kijken die erg onduidelijk kunnen zijn. Een advocaat alimentatie weet precies wat er berekend moet worden en wat er bij komt kijken. Het is dan ook verstandig de alimentatie te laten berekenen bij Advocatenkantoor Maas. Je bent er dan van verzekerd dat het goed, met maatwerk en een juiste aanpak wordt berekend.

Ik ben een voordelige advocaat voor alimentatie en bereken de alimentatie al voor €121,00. 

Neem contact op voor een gratis spreekuur

Advocatenkantoor Maas 

Advocatenkantoor Maas is gespecialiseerd in familierecht en heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het voeren van echtscheidingen. Aangezien ik graag iedereen help kom ik afspraken altijd na en informeer ik jou altijd over de voortgang. Door mijn jarenlange ervaring weet ik hoe ik dit het beste kan aanpakken en geef ik je graag de ruimte. Advocatenkantoor Maas heeft een vast laag uur tarief, is bemiddelend als het kan, maar hard als het moet, is gespecialiseerd in vele gebieden in familierecht, heeft een ruime ervaring en vind betrokkenheid en persoonlijke aandacht erg belangrijk.

Wil je graag een afspraak maken met een advocaat voor alimentatie voor een kennismakingsgesprek of heb je vragen over scheidingen, alimentaties of over andere zaken op gebied van familierecht? Neem dan gerust contact met mij op. Ik beantwoord graag al je vragen.

Bezoekadres:

Sint Maartenslaan 33
6221 AW Maastricht 
043-3510512
INFO@ADVOCATENKANTOOR-MAAS.NL