Waarmee kan ik je helpen?

Omgang

De wet bepaalt dat kinderen en ouders recht hebben op omgang met elkaar. Bij echtscheiding of na de verbreking van een samenwoning kan dit helaas een moeilijk punt zijn. De ideale situatie is natuurlijk dat het ouders lukt om samen afspraken te maken over een vaststelling of wijziging van de omgangsregeling met de kinderen. Bij het vastleggen en regelen van een omgangsregeling, kan je terecht bij familierechtadvocaat Maas.

Omgang regelen of vastleggen

Soms hebben ouders hulp nodig bij het vastleggen of wijzingen van de omgangsregeling met de kinderen. Beide ouders kunnen in dat geval proberen tot afspraken te komen onder begeleiding van een familierechtadvocaat, die als bemiddelaar optreedt. Als het lukt om afspraken te maken, dan zal de advocaat deze afspraken schriftelijk vastleggen, bijvoorbeeld in de vorm van een ouderschapsplan.

Advocatenkantoor Maas in Maastricht

Als advocaat kan advocatenkantoor Maas ook voor één van beide ouders optreden. In dat geval kan jouw advocaat met (de advocaat van) de andere ouder onderhandelen over de vaststelling of wijziging van een omgangsregeling. Dit zie je vaak wanneer jij en jouw voormalige partner er zelf niet uit komen.

Lukt het ouders niet om tot afspraken te komen, dan is er de weg naar de rechter. Advocatenkantoor Maas kan voor één van beide ouders bij de rechtbank een verzoek indienen tot vaststelling of wijziging van een omgangsregeling. Heb je te maken met een omgangsregeling? Advocatenkantoor Maas staat je graag bij.

Kennismakingsgesprek

Ik kijk naar de haalbaarheid van je zaak en we bespreken de kosten.

Kan ook ‘s avonds of bij je thuis!

Maak direct een afspraak