Waarmee kan ik je helpen?

Online Scheiden

Online Scheiden kan snel, betrouwbaar en voordelig via Advocatenkantoor Maas in Maastricht. Bent u nog in goed overleg met uw ex-partner en is het mogelijk samen de details van uw scheiding te bespreken? Dan is online scheiden voor u wellicht een goede oplossing. 

Scheiding online regelen

Advocatenkantoor Maas heeft op basis van haar ervaring een vragenlijst opgesteld die de basis vormt voor uw online scheiding. Deze vragenlijst dient door beide partijen ingevuld te worden. Wij verwerken deze informatie vervolgens tot de beschikking die bij de rechtbank ingediend wordt. Alle officiële procedures zullen door Advocatenkantoor Maas worden geregeld en u kunt alles online regelen zonder dat u bij ons op kantoor hoeft te komen. 

Online scheiden

Tegenwoordig kunnen we online steeds meer regelen en ook uw scheiding kan dus online worden geregeld. Voorwaarde is natuurlijk wel dat u gezamenlijk afspraken maakt over de beëindiging van uw huwelijk zodat dit in grote lijnen al op papier staat. U hoeft niet op kantoor te komen en deze hele procedure zal u dan ook veel geld schelen. Online scheiden kost bij Advocatenkantoor Maas maximaal €675,00 all-in en indien u voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt, bedragen de kosten 234,25 p.p. Online scheiden is zeer geschikt als u het eens bent over de verdeling van uw boedel en in alle redelijkheid en billijkheid overeenstemming hebt bereikt over de zorg van eventuele kinderen, alimentatieberekening en wat er gebeurt met de gezamelijke woning. 

Alimentatieberekening

Wilt u online scheiden, maar daarvoor nog wel een alimentatieberekening door Maas Advocatenkantoor laten uitvoeren? Wij voeren deze berekening uit voor €121,00. Voor dit bedrag zullen wij u een passende berekening van kinderalimentatie en partneralimentatie toesturen. Deze kan worden gebruikt in de beschikking.

Procedure Online Scheiden

 • Vul samen het vragenformulier Internetscheiding op deze website in
 • Het ingevulde formulier verstuurt u naar Advocatenkantoor Maas
 • U ontvangt de opdrachtbevestiging en declaratie per mail
 • Na betaling van de declaratie en ontvangst van alle stukken start ik met het concept-verzoekschrift
 • Bespreking van het concept-verzoekschrift bij mij op kantoor of via Skype of Facetime
 • Het goedgekeurde verzoekschrift wordt bij de rechtbank ingediend
 • Ik ontvang van de rechtbank de beschikking en akte van berusting
 • U ondertekent de akte van berusting en retourneert deze
 • Uw echtscheiding wordt ingeschreven in de registers van de burgerlijke stand van de gemeente waar u bent getrouwd
 • U ontvangt een kopie van de inschrijving
 • U bent nu officieel voor de wet gescheiden

In totaal zal deze procedure rond 8 weken duren vanaf het moment dat alle benodigde stukken zijn ingeleverd en de declaratie is betaald.

Waarom Online Scheiden bij Advocatenkantoor Maas?

Als u nog in goed overleg bent omtrent de afwikkeling van uw echtscheiding is online scheiden de ideale manier om snel en voordelig te scheiden. Hierbij kunt u bij de specialist in familierecht Advocatenkantoor Maas rekenen op een persoonlijke benadering van een betrouwbare en ervaren advocaat. U weet dus zeker dat alle zaken rondom uw scheiding gedegen zijn geregeld. Online scheidingen regelen wij voor cliënten uit heel Nederland.

Online scheiden begint hier!

 

Online scheiden via advocaat of mediator?

Wat past het beste bij jullie situatie? Je scheiding regelen via een advocaat of een mediator? Wij merken dat steeds meer mensen kiezen voor een advocaat, zeker omdat het via een advocaat ook mogelijk is de scheiding snel te regelen en dit ook via internet af te handelen. Zeker bij een snelle vorm van echtscheiding is het prettig te weten dat een ervaren juridisch onderlegde advocaat met je meekijkt en meedenkt. Dit biedt vaak een toegevoegde waarde voor beide partijen. Zeker als er ook kinderen in het huwelijk zijn, geeft een online scheiding houvast en stabiliteit. Ons doel is ook altijd duurzame afspraken te maken waar zowel man als vrouw goed mee verder kunnen leven.

Scheiden na de zomervakantie

De zomervakantie blijkt een periode te zijn waarin veel mensen besluiten te gaan scheiden. Dit geldt ook voor de periode na de feestdagen. Door langere tijd samen te zijn kunnen spanningen zo ver oplopen dat het huwelijk niet in stand kan worden gehouden. Bent u terug van zomervakantie en wilt u met ons de mogelijkheden van een echtscheiding bespreken? U kunt ten alle tijde contact met ons opnemen.