Waarmee kan ik je helpen?

Online scheiding regelen

Heeft u samen besloten om een scheiding aan te vragen? Dan wilt u waarschijnlijk dat dit snel en eenvoudig wordt geregeld. Een online scheiding regelen is dan een prima oplossing. Hiermee bespaart u veel kosten en het kost relatief veel minder tijd.

Een internetscheiding

Een online scheiding regelen doet u snel, betrouwbaar en voordelig via onze online advocaat bij Advocatenkantoor Maas. Online scheiden is vooral van toepassing als u en uw ex-partner nog goed overweg kunnen. Jullie dienen allebei een vragenlijst in te vullen. Deze wordt door ons verwerkt en alle gegevens worden bij de rechtbank ingediend. Wij regelen vervolgens alle officiële procedures en houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen. Al het contact gaat online en u hoeft dan ook niet bij ons op kantoor te komen.

Online scheiding regelen

Waarom zou u online scheiding regelen? Tegenwoordig is het heel gebruikelijk dat bijna alles online gebeurd. Ook het scheiden online gaat veel sneller en efficiënter dan vroeger. Tot voor kort was het regelen van een echtscheiding ontzettend omslachtig en tijdrovend. Daarnaast kost een echtscheiding ontzettend veel geld. Een online scheiding aanvragen zorgt ervoor dat u veel minder tijd kwijt bent en veel minder geld. Vaak bent u met een internetscheiding 6 weken na de aanvraag officieel gescheiden.

online scheiding regelen

Advocatenkantoor Maas

Wilt u graag online scheiding regelen bij Advocatenkantoor Maas? Wij helpen u hier graag bij. Advocatenkantoor Maas is gevestigd in Maastricht. Een internetscheiding is door heel Nederland mogelijk, omdat er geen persoonlijk contact voor nodig is. Via ons intakeformulier gaat de internetscheiding van start. Wij nemen vervolgens contact op om alle punten te bespreken. Het contact gaat telefonisch of via Skype. U kunt uiteraard altijd contact opnemen.

Procedure internetscheiding

  • Vul het vragenformulier Internetscheiding in
  • U betaalt de declaratie
  • Wij starten met het concept-verzoekschrift
  • Bespreking van het concept-verzoekschrift
  • Het verzoekschrift wordt ingediend
  • U ondertekent de akte van berusting
  • Uw echtscheiding wordt ingeschreven
  • U ontvangt een kopie van de inschrijving
  • U bent nu officieel voor de wet gescheiden