Waarmee kan ik je helpen?

Snel scheiden online

Wil je graag snel scheiden online? Bij Advocatenkantoor Maas kan je terecht voor betrouwbare hulp en informatie over internetscheiding. 

Online scheiden

Jullie hebben samen besloten dat het huwelijk door echtscheiding dient te eindigen. Bij een echtscheiding komt veel kijken. Wanneer jullie goed uit elkaar gaan is een internetscheiding aan te raden. Bij een scheiding online kunnen jullie eenvoudig en snel scheiden online. Je zult zien dat een scheiding dan niet extreem duur is en je niet verwikkeld raakt in een lang traject. De kosten voor het online scheiden is slechts € 675,- all-in. Hierin valt de convenant en een uitgebreid ouderschapsplan wanneer dit van toepassing is.

Binnen slechts 8 weken kan de echtscheidingsbeschikking ingeschreven zijn in de registers van de burgelijke stand. Dit houdt in dat je officieel gescheiden bent. Je hoeft dus helemaal niet moeilijk te doen, het kan zeer eenvoudig! Je vult ons Internetscheiding Formulier samen in. Dit is een kort aanvraagformulier die jullie zo volledig mogelijken dienen in te vullen. Over alle vragen is meer informatie te vinden wanneer je op het kopje klikt.

Aanvraag internetscheiding

Snel scheiden online

Advocatenkantoor Maas

Advocatenkantoor Maas is gespecialiseerd in Familierecht en Echtscheiding advocaat. Wij zijn gevestigd in Maastricht. Doordat wij een internetscheiding aanbieden, maakt het niet uit of je in Zuid-Limburg of Groningen woont. Een internetscheiding is voor iedereen mogelijk. Wij hechten veel waarde aan betrouwbare en persoonlijke hulp. Vandaar dat je op verschillende manieren contact met ons kan opnemen. Wist je dat wij een gratis spreekuur hebben die dagelijks plaats vindt? Een afspraak voor snel scheiden online hoeft niet gemaakt te worden. Wanneer je het echter fijn vindt om toch een afspraak te maken kan dit. Dit kan ook 's avonds of bij je thuis!

Contact

snel online scheiden

Alle diensten van Advocatenkantoor Maas

 

Bezoekadres (Route):


SINT MAARTENSLAAN 33
6221 AW MAASTRICHT
043-3510512
INFO@ADVOCATENKANTOOR-MAAS.NL

Contact