Waarmee kan ik je helpen?

Snel scheiden Amsterdam

Ben je woonachtig in Amsterdam en is jouw huwelijk duurzaam ontwricht? Dan kan je snel scheiden via de online scheidingsprocedure van Advocatenkantoor Maas. Het advocatenkantoor is gespecialiseerd in het professioneel begeleiden van snelle scheidingen in Amsterdam die hoofdzakelijk online worden geregeld. Ik heb al veel anderen snel kunnen helpen en help ook jou graag snel verder.

Snel scheiden Amsterdam

Snel scheiden binnen 8 weken is een wens van steeds meer mensen die goed uit elkaar gaan, maar toch niet langer als getrouwde partners samen willen leven. Als je samen goed kunt overleggen en beiden bereid bent compromissen te maken over deze, toch vaak emotionele situatie, kan Advocatenkantoor Maas je hierin juridisch advies geven. De gehele procedure zal rond 8 weken in beslag nemen vanaf het moment dat alle benodigde stukken door mij zijn ontvangen en de declaratie is voldaan. Omdat de afwikkeling van de scheiding geheel online plaatsvindt, is het advocatenkantoor in heel Nederland werkzaam en ben ik dus ook regelmatig aanwezig bij snel scheiden Amsterdam. 

Bij Advocatenkantoor Maas heb je te maken met een beëdigd advocaat en dus niet alleen een scheidingsbemiddeling. Snel online scheiden is geen flitsscheiding, maar een betrouwbare juridische procedure die van begin tot eind wordt begeleid door Advocatenkantoor Maas.

Online Scheiden

Online scheiden is tegenwoordig de meest snelle en goedkope manier van scheiden. Een belangrijke voorwaarde voor online scheiden is dat u nog wel goed kunt communiceren met elkaar en afspraken kunt maken over alles wat met de scheiding te maken heeft.
Wij bij Advocatenkantoor Maas helpen u graag bij uw online scheiding. Zo kunt u snel weer door met uw leven, zonder dat u zich druk hoeft te maken om het regelen van de scheiding. Doordat wij bij een online scheiding beide partijen vertegenwoordigen zoeken wij ook voor beide partijen de beste oplossing.

Kosten online scheiden

Snel online scheiden kost bij Advocatenkantoor Maas maximaal € 675,00 all-in en indien je voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt, bedragen de kosten 234,25 p.p. Optioneel kan je er bij Advocatenkantoor Maas tevens voor kiezen een alimentatieberekening uit te laten voeren. Deze berekening kost € 121,00, waarna u een alimentatieberekening voor kinderalimentatie en partneralimentatie ontvangt. Deze berekening wordt dan tevens gebruikt in de beschikking voor de rechtbank. Uiteraard kijkt Advocaat Maas bij de alimentatieberekening naar draagkracht en benodigd vermogen van beide partijen en te allen tijde zal getracht worden een berekening te maken die voor beide partijen goed werkt. In het geval van kinderen zal Advocaat Maas hun belang altijd voorop stellen.

Belangrijk: Er zijn geen verborgen kosten bij snel online scheiden via Advocatenkantoor Maas

Voor meer informatie omtrent de procedure bij online snel scheiden verwijzen ik je naar de pagina over Online Scheiden. Hier vind je alle benodigde informatie. Tevens kan je direct het vragenformulier voor online scheiden invullen.

 

Beide partijen worden door Advocaat Maas geheel gelijk behandeld en benaderd. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat beide partijen ook volledig meewerken aan de snelle scheiding. 

Advocatenkantoor Maas

Advocatenkantoor Maas is vanuit Maastricht werkzaam in heel Nederland als advocaat bij online scheidingen. Contact verloopt telefonisch, via e-mail of via Skype. 

BEZOEKADRES:
SINT MAARTENSLAAN 33
6221 AW MAASTRICHT
043-3510512
INFO@ADVOCATENKANTOOR-MAAS.NL

Direct contact

snel scheiden amsterdam