Waarmee kan ik je helpen?

Scheidingsadvocaat Limburg

Lig je in scheiding? Woon je op dit moment nog samen in Limburg, maar wil je uit elkaar? Zoek je hierbij een scheidingsadvocaat die je met raad en daad terzijde staat of heb je vragen over de gang van zaken bij de scheiding? Advocatenkantoor Maas, gevestigd in de hoofdstad van Limburg, Maastricht geeft je graag betrouwbaar en eerlijk advies.

Enkele vragen die zoal bij jullie naar boven kunnen komen wanneer jullie wiillen gaan scheiden:

  • Hoe zit het met ouderlijk gezag en het recht op omgang bij minderjarige kinderen?
  • Wat is een ouderschapsplan en hoe stellen we dit op?
  • Bestaat er een recht hebben op alimentatie?
  • Kan ik in de gemeenschappelijke woning blijven wonen?
  • Hoe verdelen we de inboedel?
  • Hoe zit het met het pensioen?
  • Hoe wordt het vermogen verdeeld?

Bovenstaande en meer vragen zijn zomaar enkele voorbeelden van vragen die wij in de praktijk bijna dagelijks tegenkomen.

Bij een scheiding komen veel juridische zaken kijken en het is belangrijk zorgvuldig en weloverwogen met alle vragen om te gaan. Wanneer jullie nog in goed overleg zijn met elkaar kunnen jullie gezamelijk gebruik maken van de diensten van Advocatenkantoor Maas. Dit is de snelste en meest voordelige manier van echtscheiding, ook wel bekend als internetscheiding. Is het overleg moeizaam, dan kan het raadzaam zijn als beide partijen een eigen eigen advocaat in de hand nemen.

Scheidingsadvocaat Limburg

Het werkgebied van Advocatenkantoor Maas beslaat voornamelijk de provincie Limburg en dan vooral Zuid-Limburg. Vanuit het kantoor in Maastricht worden diverse echtscheidingszaken behandeld. De kracht van ons advocatenkantoor is de nauwe band die wij met onze cliënten hebben waarbij wij altijd trachten voor beide partijen de echtscheiding naar wens uit te voeren. Wanneer je dus op zoek bent naar een betrokken scheidingsadvocaat in Limburg komen wij graag met je in contact.

Gratis spreekuur

Advocatenkantoor Maas biedt dagelijks een gratis spreekuur aan. Vooraf dien je wel telefonisch contact op te nemen om de dag en tijdstip vast te leggen. 

Het gratis spreekuur is bedoeld voor al jouw vragen over echtscheiding, alimentatie, omgangsregeling, omgang of een wijziging van het hoofdverblijf. Onze ervaren advocaat zal je gratis van advies voorzien.

BEZOEKADRES:
SINT MAARTENSLAAN 33
6221 AW MAASTRICHT
043-3510512

INFO@ADVOCATENKANTOOR-MAAS.NL