Waarmee kan ik je helpen?

Scheidingsadvocaat Limburg

Lig je in scheiding? Woon je op dit moment nog samen in Limburg, maar wil je uit elkaar? Zoek je hierbij een scheidingsadvocaat die je met raad en daad terzijde staat of heb je vragen over de gang van zaken bij de scheiding? Advocatenkantoor Maas, gevestigd in de hoofdstad van Limburg, Maastricht geeft je graag betrouwbaar en eerlijk advies.

Vragen bij een scheiding

Enkele vragen die zoal bij jullie naar boven kunnen komen wanneer jullie wiillen gaan scheiden:

  • Hoe zit het met ouderlijk gezag en het recht op omgang bij minderjarige kinderen?
  • Wat is een ouderschapsplan en hoe stel ik dit op?
  • Bestaat er een recht hebben op alimentatie?
  • Kan ik in de gemeenschappelijke woning blijven wonen?
  • Hoe verdeel ik de inboedel?
  • Hoe zit het met het pensioen?
  • Hoe wordt het vermogen verdeeld?

Bovenstaande en meer vragen zijn zomaar enkele voorbeelden van vragen die ik in de praktijk bijna dagelijks tegenkom.

Scheidingsadvocaat Limburg

Bij een scheiding komen veel juridische zaken kijken en het is belangrijk zorgvuldig en weloverwogen met alle vragen om te gaan. Wanneer jullie nog in goed overleg zijn met elkaar kunnen jullie gezamelijk gebruik maken van de diensten van Advocatenkantoor Maas. Dit is de snelste en meest voordelige manier van echtscheiding, ook wel bekend als internetscheiding Het grote voordeel is dat er geen verborgen kosten zijn en binnen 8 weken kan de echtscheidingsbeschikking ingeschreven zijn bij de registers van de burgelijke stand. Daarnaast ontvang je een convenant en een uitgebreid ouderschapsplan (indien van toepassing). Is het overleg moeizaam, dan kan het raadzaam zijn als beide partijen een eigen eigen advocaat in de hand nemen.

Of u nu kiest voor een internetscheiding of op afspraak komt, bij Advocatenkantoor Maas wordt je goed begeleid bij de procedure. Tijdens deze emotionele tijd heb je begeleiding nodig bij alles wat je moet regelen en natuurlijk het afhandelen van de echtscheiding zelf. Door mijn jarenlange ervaring weet ik precies hoe ik dit aan moet pakken en geef ik je alle ruimte om deze periode door te komen.

Meer informatie

Online scheiding bij Advocatenkantoor Maas

Wij bij Advocatenkantoor Maas streven er naar om uw scheiding op de voor u beste manier te laten verlopen. Wilt u liever online uw scheiding regelen? Dat kan! Wij zullen het gehele scheidingstraject online voor u regelen, voornamelijk per mail. Voorwaarde is wel dat u en uw ex-partner nog op een normale manier met elkaar kunnen communiceren. Wij streven er bij ons Advocatenkantoor namelijk naar om voor beide partijen de beste oplossing te vinden.

Meer informatie over online scheiden

Advocatenkantoor Limburg

Het werkgebied van Advocatenkantoor Maas beslaat voornamelijk de provincie Limburg en dan vooral Zuid-Limburg. Vanuit het kantoor in Maastricht worden diverse echtscheidingszaken behandeld. De kracht van advocatenkantoor Maas is de nauwe band die ik met mijn cliënten heb waarbij ik altijd tracht voor beide partijen de echtscheiding naar wens uit te voeren. Wanneer je dus op zoek bent naar een betrokken scheidingsadvocaat in Limburg kom ik graag met je in contact.

Scheidingsadvocaat Limburg

Gratis spreekuur

Advocatenkantoor Maas biedt dagelijks een gratis spreekuur aan. Vooraf dien je wel telefonisch contact op te nemen om de dag en tijdstip vast te leggen. 

Het gratis spreekuur is bedoeld voor al jouw vragen over echtscheiding, alimentatie, omgangsregeling, omgang of een wijziging van het hoofdverblijf. 

BEZOEKADRES:
SINT MAARTENSLAAN 33
6221 AW MAASTRICHT
043-3510512

INFO@ADVOCATENKANTOOR-MAAS.NL