Waarmee kan ik je helpen?

Scheiding online

Online scheiden: goed en snel geregeld via Advocatenkantoor Maas

Wil je zeker weten dat je scheiding online snel en betrouwbaar wordt geregeld door een ervaren advocaat met de bevoegdheid om jouw scheiding zelf in te dienen bij de rechtbank? Neem dan contact op met Advocatenkantoor Maas. 

Advocaat Maas is gespecialiseerd in de afwikkeling van online scheidingen en heeft hierin veel ervaring. Deze vorm van echtscheiding is vergelijkbaar met de vroegere flitsscheiding. Alhoewel deze vorm niet langer bestaat, kan een scheiding online nog wel in een snelle procedure geregeld worden. Is goed contact nog mogelijk tijdens de echtscheiding dan is de scheiding online vaak een uitstekende oplossing om de scheiding snel te regelen.

Scheiding online

Zijn jullie het samen eens dat jullie gaan scheiden en hebben jullie in alle redelijkheid overeenstemming bereikt over de eventuele zorg en omgangsregeling voor kinderen en verdeling van woning en boedel, dan is de snelle scheiding online voor jou waarschijnlijk een prima keus. Bij deze vorm van online scheiding worden beide partijen door de advocaat geheel gelijkwaardig behandeld en geïnformeerd. Bekijk hier een overzicht met aandachtspunten bij een echtscheiding en deze handige links.

Verder vindt u op de internetscheidingspagina alle informatie over kosten, papierwerk en de hele procedure. Bovendien vindt u hier ook veelgestelde vragen met uitgebreide antwoorden. Dit voorkomt verrassingen en u weet meteen waar u staat. Staat uw vraag er niet bij of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met mij op! Ik beantwoord graag uw vragen en geven advies over de mogelijkheiden voor uw situatie.

Een snelle online scheiding

Hebben jullie geen wrok naar elkaar toe, is alles netjes vastgelegd, zijn jullie het over alles eens en is er geen speld tussen de aangeleverde informatie te krijgen? Waarom dan moeilijk doen als het makkelijk kan. Het is nooit leuk en dat zal het nooit worden, maar des te sneller jullie dit samen afhandelen des te sneller beide weer vooruit kunnen kijken en jullie dit achter julliezelf kan laten. Wil je gebruik maken van de mogelijkheid voor een snelle scheiding? Klik dan hieronder om een internetscheiding aan te vragen. 

INTERNETSCHEIDING AANVRAGEN

Meer informatie nodig, zoals over de procedure, wat precies aan te leveren, de kosten en hoe alle stappen eruit zullen gaan zien? Neem dan hier contact met mij op

Alimentatieberekening

Als extra mogelijkheid biedt Advocatenkantoor Maas de mogelijkheid tot een alimentatieberekening. In dit geval zal ik een berekening op basis van de door jou verstrekte gegevens maken van kinder en/of partneralimentatie. De kosten van deze alimentatieberekening bedragen € 121,00. Een alimentatieberekening door Advocatenkantoor Maas is altijd maatwerk en de NIBUD en Trema normen zullen hierbij als leidraad gelden. Meer informatie over de alimentatieberekening vind je op deze website.

scheiding online

Online scheiding regelen

  • Een scheiding online kan binnen 8 weken geregeld zijn
  • Beschikbaar in heel Nederland
  • Contact via telefoon, mail of Skype / Facetime
  • Optionele alimentatieberekening
  • 1 advocaat voor beide partijen

Online scheiden