Waarmee kan ik je helpen?

Scheiden na zomervakantie

Misschien heb je het ook al eens gemerkt, wellicht heb je het zelf meegemaakt... de beslissing om te gaan scheiden wordt vaak genomen na de zomervakantie. NRC schreef er een heel artikel over: Na de vakantie volgt de scheiding. De conclusie is duidelijk, na de vakantie zijn mensen elkaar zat en wordt een scheiding in gang gezet. Dezelfde trend zie ik trouwens ook na de feestdagen.

Waarom pas scheiden na de zomervakantie?

Er kunnen genoeg redenen te bedenken zijn om een scheiding na de zomervakantie te gaan regelen. Enkele veel voorkomende redenen zijn:

  • Vakantie was al geboekt, dus we gaan nog als gezin op vakantie
  • Tijdens de vakantie wil je het nieuws vertellen aan de kinderen. Het is een rustige periode en je kunt ze dus even extra in de gaten houden.
  • Het leven is druk en als we in de zomervakantie nadenken over ons leven kunnen we tot de conclusie komen dat het op deze manier niet is zoals we dat zouden willen.
  • Na een tijd 24 uur per dag bij elkaar te zijn geweest, ontstaan er irritaties en besluit men toch om te gaan scheiden.

Natuurlijk kan de motivatie in jouw geval geheel anders zijn, maar wat de reden ook is om te gaan scheiden, bij Advocatenkantoor Maas ben je aan het juiste adres om jouw scheiding professioneel, betrouwbaar, snel en voordelig te regelen. Als advocaat heb ik ruim 20 jaar ervaring en een groot deel van mijn praktijk is gericht op het regelen van echtscheidingen. Ook op het gebied van familierecht heb ik veel ervaring en ik kan partijen dan ook ondersteunen bij alle zaken die komen kijken bij een scheiding.

scheiden na zomervakantie

Online scheiden

Ik zie tegenwoordig steeds vaker dat een scheiding online wordt geregeld, waarbij wij geen persoonlijk contact hebben, maar alles per mail en telefoon wordt geregeld. Vaak werkt dit goed bij partners die goed uit elkaar gaan. Deze vorm van echtscheiding is ook bij Advocatenkantoor Maas zeer bekend en ik verwerk op deze manier scheidingen voor mensen in heel Nederland.

Berekenen alimentatie

Dankzij mijn ruime ervaring weet ik hoe ik de scheiding zo snel mogelijk kan regelen en kan jij je bezighouden met de verwerking. Bij een online scheiding ga ik er wel van uit dat ex-partners nog goed met elkaar in overleg zijn. Uiteraard kan ik nog wel van dienst zijn bij het opstellen van een ouderschapsplan of het berekenen van alimentatie.

Snel scheiden met één advocaat?

Meer informatie over Internetscheiding

 

Online Scheiden Veelgestelde Vragen

 

Online Scheiden Vragenformulier

BEZOEKADRES:
SINT MAARTENSLAAN 33
6221 AW MAASTRICHT
043-3510512
INFO@ADVOCATENKANTOOR-MAAS.NL