Waarmee kan ik je helpen?

Juridisch Advies Maastricht

Ben je op zoek naar deskundig en betrouwbaar juridisch advies en ben je woonachtig of werkzaam in Zuid-Limburg, Maastricht en omgeving? Dan ben je bij Advocatenkantoor Maas aan het juiste adres. Ik ben gevestigd in Maastricht en ondersteunen je met een goed juridisch advies. Hiertoe organiseer ik een dagelijks gratis inloopspreekuur.

Juridisch Advies Maastricht

Advocatenkantoor Maas heeft dagelijks een gratis inloopspreekuur waar je terecht kunt voor juridisch advies Maastricht. Tijdens het spreekuur dat je gratis kunt bezoeken, kun je juridische vragen over bijvoorbeeld echtscheiding, alimentatie, omgangsregeling, omgang of een wijziging van het hoofdverblijf voorleggen aan een ervaren advocaat die je gratis van advies zal voorzien. Tijdens het inloopspreekuur bekijken we samen de haalbaarheid van je zaak en kan ik je alvast een eerste idee geven van de mogelijkheden die er zijn.

juridisch advies maastricht

Advocaat Familierecht Maastricht

Advocatenkantoor Maas is gespecialiseerd in Familierecht Maastricht. Dit houdt in dat ik mij veel bezighoud met zaken op het gebied van echtscheiding, alimentatieberekening, gezag en omgang en erkenning van kinderen. Ik heb hiermee veel ervaring opgedaan en kunnen je dan ook van een goed onderbouwd advies voorzien. Is er nog een goede omgang tussen jou en je ex-partner, dan kan ook een scheiding via internet geregeld worden. Deze snelle manier van echtscheiding is voordelig en hier wordt veel gebruik van gemaakt door personen uit heel Nederland.

Werkgebied

Het advocatenkantoor is gevestigd in Maastricht en ik ben met juridisch advies actief in Zuid-Limburg (Heerlen, Beek). Naast deze regionale activiteit ben ik landelijk actief als dienstverlener op het gebied van Online Scheidingen.

Wil je een afspraak maken voor juridisch advies Maastricht? Als je naar het inloopspreekuur komt, is het verstandig eerst even telefonisch contact met het kantoor op te nemen aangezien de tijden dagelijks kunnen verschillen.

Desgewenst kan ik ook 's avonds afspreken en ik kom ook graag naar je thuis voor een overleg.

Afspraak maken

BEZOEKADRES:
SINT MAARTENSLAAN 33
6221 AW MAASTRICHT
043-3510512
INFO@ADVOCATENKANTOOR-MAAS.NL