Waarmee kan ik je helpen?

Goedkope advocaat

Een echtscheiding aanvragen kost vaak veel geld. Ben je op zoek naar een goedkope advocaat om de echtscheiding te realiseren? Dankzij onze internetscheiding kan je veel geld en tijd besparen.

Een online scheiding

Tegenwoordig gaan steeds meer mensen scheiden aan de hand van een online echtscheiding. Dit komt doordat het erg eenvoudig en snel verloopt. Daarnaast bespaar je een hoop kosten. Een online scheiding is alleen mogelijk wanneer er al overeenstemming is op het gebied van alimentatie, co-ouderschap en de verdeling van de inboedel. Een internetscheiding gaat geheel online, zowel het realiseren van de echtscheiding als het contact met de advocaat. Advocatenkantoor Maas kan zo een internetscheiding realiseren in heel Nederland. Bij een scheiding via het internet behandelen we beide partijen gelijk en zullen ook beide partijen gelijkwaardig worden geïnformeerd.

Tijd & kosten besparen

Een online scheiding regelen bespaar je een hoop kosten en veel tijd ten opzichte van een normale scheiding. Via Advocatenkantoor Maas kunt je zeer eenvoudig een online scheiding aanvragen. Je vraagt een internetscheiding aan tegen een vast tarief dat vooraf al bekend is. Door de lage kosten is het een goedkope advocaat voor jouw echtscheiding. Tegen de betaalbare kosten ben je wel verzekerd van deskundige, onpartijdige en professionele begeleiding. Een online scheiding duurt gemiddeld slechts 8 weken.

Goedkope advocaat

Goedekope advocaat Maastricht

Wil je jouw scheiding online regelen, maar moet de alimentatie nog wel berekend worden? Advocaten kantoor Maas kan als advocaat alimentatie de kinderalimentatie en partneralimentatie voor je berekenen. Ook hierin bieden wij een goedkope advocaat aan voor slechts €121,00 sturen wij de berekening naar je toe. Deze alimentatieberekening kan gebruikt worden in de beschikking.

Gratis spreekuur

Advocatenkantoor Maas biedt dagelijks een gratis spreekuur aan. Vooraf dient je wel telefonisch contact op te nemen om de dag en tijdstip vast te leggen. 

Het gratis spreekuur is bedoeld voor al jouw vragen over echtscheiding, alimentatie, omgangsregeling, omgang of een wijziging van het hoofdverblijf. Onze ervaren advocaat zal je gratis van advies voorzien.

BEZOEKADRES:
SINT MAARTENSLAAN 33
6221 AW MAASTRICHT
043-3510512

INFO@ADVOCATENKANTOOR-MAAS.NL