Waarmee kan ik je helpen?

Goed uit elkaar gaan

Jullie hebben besloten, om welke reden dat ook, om samen niet meer als partners verder te gaan. Jullie huwelijk heeft het niet gered, maar jullie willen wel graag goed uit elkaar gaan. Voor jullie zelf, voor de kinderen of misschien jullie omgeving. Advocatenkantoor kan je helpen met het regelen van een scheiding.

Echtscheiding regelen

Een echtscheiding is voor jullie vaak een ontzettend emotionele periode en een emotionele aangelegenheid. Een ervaren en betrouwbare Echtscheiding advocaat helpt jullie bij de juridische afwikkeling van de echtscheiding. Wanneer jullie nog goed met elkaar willen kunnen omgaan, kunnen jullie ervoor kiezen om samen één advocaat te kiezen. Als echtscheidingsadvocaat kan ik de belangen van jullie beiden behartigen. Jullie kunnen de scheiding online regelen of een afspraak maken.

Om een echtscheiding te regelen, is het fijn wanneer jullie overeenkomen op het gebied van:

  1. Kinder en partner alimentatie
  2. Zorg voor de kinderen, ook wel omgang
  3. Gevolgen voor gezamenlijk huis

Alimentatie berekenen

Online scheiden

De echtscheiding is online is eenvoudig te regelen. Advocatenkantoor Maas zorgt ervoor dat alle officiële gegevens worden verzorgd. Je hoeft de gegevens alleen online in te vullen. Je hoeft bij de online echtscheiding niet op het kantoor te komen. Van te voren hoef je alleen deze vragenlijst in te vullen. Hierna geef ik deze gegevens door aan de rechtbank en wordt de procedure gestart.

Meer over online scheiden

Goed uit elkaar gaan? Advocatenkantoor Maas helpt

Bij Advocatenkantoor Maas weet ik door jarenlange ervaring hoe belangrijk het is om goed uit elkaar te gaan. Het is fijn voor jullie, de kinderen en de omgeving wanneer jullie nog samen kunnen overleggen. Door mijn persoonlijke aanpak en specialisatie in Familierecht, kan ik je helpen met de echtscheiding. Advocatenkantoor Maas is een modern en dynamisch kantoor dat is gevestigd in Maastricht

SINT MAARTENSLAAN 33
6221 AW MAASTRICHT
043-3510512
INFO@ADVOCATENKANTOOR-MAAS.NL

Goed uit elkaar gaan