Waarmee kan ik je helpen?

Advocaat in Familierecht Maastricht

Advocatenkantoor Maas beschikt over een ruime ervaring in het familierecht. Vanuit het kantoor in Maastricht behartig ik zaken op het gebied van familierecht voor personen uit Maastricht en omgeving. Bij zaken als echtscheiding, alimentatie en erfenissen kan je bij Advocaat Maas terecht voor een optimale behartiging van jouw belangen.

Advocaat familierecht Maastricht

Familierecht valt onder burgerlijk recht en houdt zich bezig met zaken die verband houden met de hoedanigheid, familiebetrekkingen en bevoegdheden van personen. Hieronder valt o.a. 

  • Echtscheidingen
  • Alimentatie
  • Omgang
  • Adoptie
  • Gezag

In korte tijd kan er soms veel veranderen. Zeker bij familierecht komen vaak niet alleen financiën kijken, maar ook veel emoties. Het is dan fijn als je wordt geholpen door een betrouwbaar iemand die snel mee kan denken en met passende oplossingen komt. Bij Advocaat Maas ben je aan het juiste adres wanneer u een betrouwbare en betrokken advocaat familierecht in Maastricht. Jarenlange ervaring op dit gebied zorgt voor veel kennis die ik ook steeds op peil houd op verschillende manieren. Ik sta je graag juridisch bij.

Snel scheiden via internet

Jaarlijks worden duizenden huwelijken en geregistreerde partnerschappen beëindigd. Vaak zijn hier minderjarige kinderen bij betrokken en dit maakt de scheiding een complex proces. Advocaat Maas kan je hierbij ondersteunen en geeft Juridisch Advies Maastricht.

Naast de meer traditionele manier van echtscheiding waarbij ik de belangen van 1 partij behartig, ben ik ook vaak actief met snelle scheidingen die veelal via internet worden geregeld. Hierbij wordt alle communicatie via mail en Skype gevoerd en kan de scheiding snel geregeld worden. Belangrijke voorwaarde is wel dat jullie als ex-partners nog goed samen communiceert. Snel scheiden via internet voer ik uit voor klanten in heel Nederland.

>> Meer lezen over snel scheiden via internet

Naamswijziging

Wil je een voornaam toevoegen of zelfs schrappen? Je moet hiervoor eerst een verzoek indienen bij de rechtbank. Een naamswijziging kan namelijk niet zomaar en moet zwaarwichtige belangen hebben en mag niet ongepast zijn. Tijdens het indienen van een verzoek, moet je je laten bijstaan door een advocaat. Advocatenkantoor Maas helpt je dan ook graag met het indienen van een verzoek. Als de rechter instemt met dit verzoek tot naamswijziging, geeft de rechter dit door, vervolgens word jouw geboorteakte aangepast en doorgevoerd in de gemeentelijke basisadministratie persoonsgegevens (GBA).

 

Kennismakingsgesprek

Ik kijk naar de haalbaarheid van je zaak en we bespreken de kosten.

Kan ook 's avonds of bij je thuis

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Gratis inloopspreekuur

Stel je vragen over familierecht. Ik geef je direct een eerste juridisch advies.

Gratis

Lees verder

Online chat

Ik ben regelmatig online om direct vragen te stellen via chatsupport.

Familierecht Maastricht