Waarmee kan ik je helpen?

Advocaat in Familierecht Maastricht

Advocatenkantoor Maas beschikt over een ruime ervaring in het familierecht. Vanuit het kantoor in Maastricht behartigen wij zaken op het gebied van familierecht voor personen uit Maastricht en omgeving. Bij zaken als echtscheiding, alimentatie en erfenissen kan je bij Advocaat Maas terecht voor een optimale behartiging van jouw belangen.

Familierecht Maastricht

Familierecht valt onder burgerlijk recht en houdt zich bezig met zaken die verband houden met de hoedanigheid, familiebetrekkingen en bevoegdheden van personen. Hieronder valt o.a. 

Bij Advocaat Maas ben je aan het juiste adres wanneer u een betrouwbare en betrokken Advocaat familierecht of een Echtscheiding advocaat zoekt. Jarenlange ervaring op dit gebied zorgt voor veel kennis die wij ook steeds op peil houden op verschillende manieren. 

Snel scheiden via internet

Jaarlijks worden duizenden huwelijken en geregistreerde partnerschappen beëindigd. Vaak zijn hier minderjarige kinderen bij betrokken en dit maakt de scheiding een complex proces. Advocaat Maas kan je hierbij ondersteunen en geeft Juridisch Advies Maastricht.

Naast de meer traditionele manier van echtscheiding waarbij wij de belangen van 1 partij behartigen, zijn wij ook vaak actief met snelle scheidingen die veelal via internet worden geregeld. Hierbij wordt alle communicatie via mail en Skype gevoerd en kan de scheiding snel geregeld worden. Belangrijke voorwaarde is wel dat jullie als ex-partners nog goed samen communiceert. Snel scheiden via internet voeren wij uit voor klanten in heel Nederland.

>> Meer lezen over snel scheiden via internet

Kennismakingsgesprek

Ik kijk naar de haalbaarheid van je zaak en we bespreken de kosten.

Kan ook 's avonds of bij je thuis

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Gratis inloopspreekuur

Stel je vragen over familierecht. Ik geef je direct een eerste juridisch advies.

Gratis

Lees verder

Online chat

Ik ben regelmatig online om direct vragen te stellen via chatsupport.