Waarmee kan ik je helpen?

Alimentatie berekenen

Wanneer het huwelijk niet op rolletjes loopt en één of beide partners beginnen te twijfelen of een leven samen wel de weg is die bewandeld moet worden, is het wellicht tijd om aan een scheiding te denken. Hier komen veel zaken bij kijken, zeker als er ook kinderen zijn. Een scheiding is dan ook voor alle partijen een ingrijpende gebeurtenis. Naast het verdriet zijn er ook veel praktische zaken die geregeld moeten worden, zoals een omgangsregeling voor de kinderen en afspraken omtrent alimentatie.

Alimentatie berekenen

Online scheiden

Het is tegenwoordig niet meer nodig om een echtscheiding met een dure advocaat bij de rechtbank te regelen. Zeker wanneer beide partijen nog in redelijk overleg zijn met elkaar kan een scheiding een stuk sneller en zeker ook voordeliger geregeld worden.

Er zijn online aanbieders waarbij de gehele scheiding per mail of chat geregeld wordt zonder direct contact. Online scheiden is een service die Advocatenkantoor Maas ook aanbiedt volgens een doordacht stappenplan. Dit online scheiden of internetscheiding kan binnen 6 tot 8 weken afgerond zijn en kan door iedereen in heel Nederland gebruikt worden.
Meer lezen over online scheiden >>

Alimentatie berekenen

Tijdens het proces van de echtscheiding zal ook het punt alimentatie ter sprake komen. Je kunt door Advocaat Maas een alimentatieberekening laten uitvoeren die een eerlijke en goed onderbouwde basis van jouw definitieve afspraak kan vormen. Bij alimentatieberekening is er zowel sprake van kinderalimentatie als partneralimentatie en voor beide vormen zal Advocaat Maas een berekening maken. Hierbij is het uitgangspunt dat beide partijen naar draagkracht bijdragen, ik hanteer hierbij als uitgangspunt de normen van het NIBUD. Meer lezen over alimentatieberekening >>

Omgangsregeling

In de ideale situatie maken ouders in het belang van de kinderen goede afspraken over de omgang na de scheiding. In de praktijk zien we echter nog wel eens anders. Tijdens het proces van de online scheiding kan het daarom verstandig zijn samen met jouw advocaat duidelijke afspraken over de omgangsregeling te maken. Advocaat Maas ondersteunt je ook hierin graag met praktische en duidelijke adviezen. Meer lezen over omgangsregeling >>

Stappenplan online scheiden

Een online echtscheiding kan binnen 8 weken geregeld zijn. Het stappenplan voor de online scheiding lees je hier terug. Als advocatenkantoor heb ik inmiddels vele jaren ervaring in het adequaat regelen van online scheidingen. Ondanks het verdriet is het prettig om dit snel te regelen zodat je de scheiding ook zelf een plekje kunt geven en los van jouw partner jouw nieuwe leven kunt opbouwen.

De zekerheid dat alle officiële punten goed zijn geregeld geeft dan veel rust en vertrouwen in de toekomst. Tijdens de internetscheiding behartig ik de belangen van beide partijen gelijk.

Afspraak maken

Wil je meer weten of vrijblijvend kennis maken met Advocaat Maas? Neem dan contact met mij op. Je kunt tevens gebruik maken van het gratis spreekuur voor een eerste advies.