Waarmee kan ik je helpen?

Advocatenkantoor Maastricht

Ben je op zoek naar goede juridische hulp in het familierecht tegen een betaalbare prijs? Bij Advocatenkantoor Maas ondersteun ik je graag met juridisch advies. Wanneer je op zoek bent naar een betrokken en betrouwbaar advocatenkantoor Maastricht kan je bij mij terecht.

Advocatenkantoor in Maastricht

Het advocatenkantoor Maastricht is vooral gespecialiseerd in echtscheidingen, alimentatie en omgangsregelingen. Of het nu gaat om een echtscheiding of een ontbinding van een geregistreerd partnerschap, dit zijn altijd pijnlijke en lastige zaken. Het is dan juist erg belangrijk dat je persoonlijk en fijn geholpen wordt door een advocaat gespecialiseerd in familierecht. Ik neem alle juridische afwikkeling uit je handen.

Ik geef je graag juridisch advies hierover. Ook heb ik dagelijks een gratis inloopspreekuur waar je terecht kunt met je vragen. Daarnaast realiseer ik online echtscheidingen waarbij het contact geheel via het internet verloopt. Bij Advocatenkantoor Maas kun je terecht voor goede hulp bij familierecht tegen een betaalbaar tarief. Je bent bij mij verzekerd van een persoonlijke en betrokken advocaat die altijd de beste oplossing voor je zoekt.

Specialist in familierecht

Advocatenkantoor Maas is specialist in familierecht. Dit zijn altijd zaken rondom een privé-situatie en wordt dan ook wel eens personen- en familierecht genoemd. Wanneer je problemen hebt in je privé-situatie wat betreft ouderschap en relaties bijvoorbeeld kun je goed bij mij terecht. Als specialist in familierecht, verzorg ik voornamelijk onderstaande zaken:

  • Echtscheidingen
  • Erkennen kind (adoptie)
  • Samenlevingsovereenkomst
  • Geregistreerd partnerschap
  • Ouderlijk gezag
  • Voogdij
  • Kinder- of partner alimentatie 

Scheidingsadvocaat Maastricht en omgeving

Willen jij en je voormalig partner een scheiding in gang zetten? Ineens komt er dan veel op je af en moet er veel geregeld worden. Advocatenkantoor Maastricht helpt je bij de aanvraag van een echtscheiding en het regelen van de juridische afwikkeling. Ik biedt je hierbij de juiste begeleiding. Advocatenkantoor Maas heeft veel ervaring met echtscheidingen en helpt je graag op een persoonlijke en betrokken manier. Als dé scheidingsadvocaat Maastricht neem ik alle juridische afwikkeling ut handen. Allereerst moet er een verzoekschrift worden ingediend bij de rechtbank. Wanneer er kinderen betrokken zijn bij de scheiding zal er ook een ouderschapsplan opgesteld moeten worden. Door mijn ruime ervaring en veel kennis kan ik dit geheel voor je verzorgen.

Online scheiden

Bij Advocatenkantoor Maas heb je ook de mogelijkheid om de scheiding online te regelen. Dit bespaart je veel kosten en relatief minder tijd. Een online scheiding wordt voornamelijk geadviseerd wanneer jij en je voormalig partner nog goed overweg kunnen. Bij een online scheiding dienen jullie allebei een vragenlijst in te vullen. De vragenlijsten verwerk ik vervolgens en diene deze in bij de rechtbank. Alle juridische afwikkeling wordt verder door mij gedaan. Natuurlijk stel ik je op de hoogte over de vorderingen, dit gaat ook geheel online.

Betaalbare rechtshulp

Advocatenkantoor Maas is een modern en dynamisch advocatenkantoor in Maastricht. Mijn visie is om betaalbare rechtshulp aan iedereen aan te bieden. Hierbij is het voornamelijk belangrijk dat kwaliteit en betrokkenheid de speerpunten zijn. Het eerste kennismakingsgesprek is dan ook kosteloos. Tijdens het gesprek wordt duidelijk wat ik voor je kan betekenen, waardoor de kosten goed besproken kunnen worden. Je loopt niet later nog tegen hoge onvoorziene kosten aan. Daarnaast kijk ik altijd of je in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtshulp. 

Maak kennis met Advocatenkantoor Maas in Maastricht

Als advocatenkantoor Maastricht kan ik je helpen met alles rondom familierecht. Ik geef je graag juridisch advies. Wil je jouw zaak eens met mij bespreken of heb je vragen op het gebied van familierecht? Kom dan langs voor een persoonlijk gesprek of bezoek mijn gratis inloopspreekuur. Ik kijk tevens altijd of je in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtshulp. Het kantoor is gevestigd aan de Sint Maartenslaan 33 te Maastricht. Overigens kom ik ook graag bij je thuis en is ook een afspraak in de avonduren geen enkel punt.

Advocatenkantoor Maastricht

Gratis inloopspreekuur

Stel je vragen over rechtsproblemen. Ik geef je direct een eerste juridisch advies.

Gratis spreekuur