Waarmee kan ik je helpen?

Advocatenkantoor in Limburg

Zoek je een advocaat in Limburg voor het regelen van een scheiding, de alimentatie of een omgangsregeling? Kom kennis maken bij Advocatenkantoor Maas in Maastricht.

Advocatenkantoor in Limburg

Wanneer je op zoek bent naar goede juridische hulp in de omgeving van Maastricht ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geven betrokken juridische hulp tegen een betaalbare prijs. Onze specialisatie ligt met name op het gebied van familierecht. 

Waarmee kan ik je helpen?

 

Advocatenkantoor LimburgAdvocatenkantoor Limburg

Ook voor online scheiden

Online scheiden komt steeds vaker voor. Wanneer je nog goed met elkaar kunt praten kan een online scheiding je veel tijd en geld besparen. Ook bij advocatenkantoor Maas kan je terecht voor het regelen van een online scheiding. Binnen 8 weken ben je al officieel gescheiden.

Bij een online scheiding maakt het niet uit waar je woont, want alles wordt via het internet geregeld. Ook wanneer je in Groningen of Amsterdam woont, kan je de scheiding regelen bij ons advocatenkantoor in Limburg.

Meer informatie

Kennismakingsgesprek

Ons advocatenkantoor in Maastricht staat elke dag voor je klaar. Maak een kennismakingsgesprek en samen kijken we naar de haalbaarheid van je zaak. 

Maak een afspraak