Waarmee kan ik je helpen?

Advocatenkantoor in Limburg

Goede juridische hulp in het familierecht tegen een betaalbare prijs? Dan kan je terecht bij Advocatenkantoor Maas, een fijn advocatenkantoor in Limburg waar ik je betrokken hulp biedt. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we de haalbaarheid van je zaak. Ik ben gespecialiseerd en ervaren in familierecht.

Advocatenkantoor in Limburg

Wanneer je op zoek bent naar goede juridische hulp in de omgeving van Maastricht ben je bij mij aan het juiste adres. Ik geef betrokken juridische hulp tegen een betaalbare prijs. Mijn specialisatie ligt met name op het gebied van familierecht. Ik kan je helpen bij het regelen van een echtscheiding, alimentatie en omgangsregeling. Ook voor ondere vragen op het gebied van familierecht sta ik je graag bij. Samen bespreken we jouw zaak en kijken we naar de haalbaarheid.

Online, snel en eenvoudig scheiden

Gaan jullie goed uit elkaar en willen jullie snel en eenvoudig de scheiding realiseren? Ik help je graag bij een online scheiding. Online scheiden komt steeds vaker voor. Dit scheelt veel kosten en voornamelijk veel tijd. Een online scheiding is echter wel alleen geschikt wanneer jullie in goede harmonie uit elkaar gaan. Je kunt dan binnen slecht 8 weken gescheiden zijn en ontvangt tevens een convenant en uitgebreid ouderschapsplan als dat van toepassing is.

Bij een online scheiding maakt het niet uit waar je woont, want alles wordt via het internet geregeld. Ook wanneer je in Groningen of Amsterdam woont, kan je de scheiding regelen bij mijn advocatenkantoor in Limburg.

Meer informatie

Advocatenkantoor LimburgAdvocatenkantoor Limburg

Waarom kiezen voor advocaat Maas?

Advocatenkantoor Maas is gevestigd in Maastricht. Ik vind dagelijks een passende oplossing bij vragen op het gebied van familierecht. Hierbij kijk ik per zaak wat past en waarbij ik je ook daadwerkelijk kan helpen. Met bijna 20 jaar ervaring heb ik veel kennis en ervaring op gedaan. Bij iedere zaak ben ik erg betrokken en help ik je graag verder zoals jij dat wilt, online of offline met een goed gesprek. 

Benieuwd? We kunnen kennis maken tijdens een gratis inloopspreekuur. Je kan hier terecht met jouw rechtsproblemen en ik geef je mijn eerste juridische advies.

Kennismakingsgesprek

Advocatenkantoor Maas in Maastricht staat elke dag voor je klaar. Maak een kennismakingsgesprek en samen kijken we naar de haalbaarheid van je zaak. 

Maak een afspraak