Waarmee kan ik je helpen?

Advocaat Valkenburg

Op zoek naar een advocaat in de omgeving Valkenburg? Dan nodig ik je van harte uit kennis te maken met Advocaat Patrick Maas, van het in Maastricht gevestigde Advocatenkantoor Maas. Ik ben zeer actief in Maastricht en omgeving en behartig dan ook graag jouw belangen op het gebied van familierecht.

Advocaat Valkenburg

Valkenburg is een Zuid-Limburgse stad dichtbij Maastricht met een sterk toeristisch karakter. Jaarlijks wordt Valkenburg door duizenden toeristen bezocht vanwege de grotten, Thermae 2000 en natuurlijk de kabelbaan. Valkenburg telt rond de 16.000 inwoners.

Ben je woonachtig in Valkenburg en op zoek naar een advocaat die is gespecialiseerd in familierecht? Dan maak ik graag kennis met u. Vrijwel dagelijks ben ik actief met het regelen van echtscheidingen en alimentatie, maar ook op andere gebieden van familierecht heb ik veel kennis en ervaring. Je kunt dan denken aan naamgeving, erkenning etc.

Advocaat Valkenburg

Scheiding aanvragen

Als je gaat scheiden zullen er veel vragen opkomen. Hoe gaat de omgang met de kinderen? Wat gebeurt er met de koopwoning? Hoe regelen we alles financieel? Deze en vele andere vragen kom ik heel regelmatig tegen. Natuurlijk neem ik de tijd om samen met jou hierover na te denken. Als alles goed geregeld is, zal dit voor jou en jouw ex-partner rust geven en kan de emotionele verwerking van de scheiding ook beter doorgang vinden.

Rondom Valkenburg en Maastricht kan je uiteraard bij mij op kantoor komen maar een bezoek bij jou thuis is ook mogelijk. Wonen jullie verder weg? Dan is het ook mogelijk de scheiding helemaal digitaal te regelen. Deze vorm van online een scheiding aanvragen werkt uiteraard alleen als jullie samen nog op goede voet kunt overleggen.

Advocatenkantoor Maas is jouw hulp bij scheiding in Valkenburg en omstreken. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Werkgebied advocatenkantoor Maas

Online Scheiding

Snelle en kostengunstige procedure, beschikbaar voor heel Nederland

MEER INFORMATIE

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wil je graag een gesprek om de haalbaarheid van je zaak te bespreken? Ik bespreek tijdens een kennismakingsgesprek niet alleen naar de haalbaarheid van je zaak, maar we kijken ook naar de knelpunten. Als we besluiten samen voor de zaak te gaan, dan doen we dit ook echt samen. Discretie en deskundigheid is daarbij erg belangrijk, maar dat spreekt eigenlijk voor zich. 

Kan ook 's avonds of bij je thuis!

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK