Waarmee kan ik je helpen?

Advocaat Valkenburg

Op zoek naar een advocaat in de omgeving Valkenburg? Dan nodigen wij je van harte uit kennis te maken met Advocaat Patrick Maas, van het in Maastricht gevestigde Advocatenkantoor Maas. Wij zijn zeer actief in Maastricht en omgeving en behartigen dan ook graag jouw belangen op het gebied van familierecht.

Advocaat Valkenburg

Valkenburg is een Zuid-Limburgse stad dichtbij Maastricht met een sterk toeristisch karakter. Jaarlijks wordt Valkenburg door duizenden toeristen bezocht vanwege de grotten, Thermae 2000 en natuurlijk de kabelbaan. Valkenburg telt rond de 16.000 inwoners.

Ben je woonachtig in Valkenburg en op zoek naar een advocaat die is gespecialiseerd in familierecht? Dan maken wij graag kennis met u. Vrijwel dagelijks zijn wij actief met het regelen van echtscheidingen en alimentatie, maar ook op andere gebieden van familierecht hebben wij veel kennis en ervaring. Je kunt dan denken aan naamgeving, erkenning etc.

Advocaat Valkenburg

Scheiding aanvragen

Als je gaat scheiden zullen er veel vragen opkomen. Hoe gaat de omgang met de kinderen? Wat gebeurt er met de koopwoning? Hoe regelen we alles financieel? Deze en vele andere vragen komen wij heel regelmatig tegen. Natuurlijk nemen we de tijd om samen met jou hierover na te denken. Als alles goed geregeld is, zal dit voor jou en jouw ex-partner rust geven en kan de emotionele verwerking van de scheiding ook beter doorgang vinden.

Rondom Valkenburg en Maastricht kan je uiteraard bij ons op kantoor komen maar een bezoek bij jou thuis is ook mogelijk. Wonen jullie verder weg? Dan is het ook mogelijk de scheiding helemaal digitaal te regelen. Deze vorm van online een scheiding aanvragen werkt uiteraard alleen als jullie samen nog op goede voet kunt overleggen.

Advocatenkantoor Maas is jouw hulp bij scheiding in Valkenburg en omstreken. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Werkgebied familierecht

Online Scheiding

Snelle en kostengunstige procedure, beschikbaar voor heel Nederland

MEER INFORMATIE