Waarmee kan ik je helpen?

Advocaat Sittard

Advocaat in of rondom Sittard nodig? Wanneer je woont of werkt in Sittard en om een bepaalde reden op zoek bent naar een goede advocaat in de omgeving van Sittard ben je bij Advocatenkantoor Maas aan het juiste adres. Ons kantoor is gevestigd in Maastricht en vanuit Sittard goed bereikbaar. Ook telefonisch en per mail zijn wij altijd bereikbaar voor al je vragen.

Familierechtadvocaat Sittard

Ons kantoor is gespecialiseerd in familierecht en wij zijn hierin actief op diverse gebieden:

 

Online scheiden - advocaat Sittard

Wij zijn al vele jaren actief op het gebied van familierecht en hebben in de verschillende vraagstukken dan ook een ruime ervaring. Aangezien Advocatenkantoor Maas een klein advocatenkantoor is, kun je bij ons rekenen op persoonlijk advies en een betrokken advocaat die elke zaak met veel enthousiasme en vakkenis aanpakt. Door de jaren heen hebben wij ons o.a. toegelegd op het snel regelen van echtscheidingen. Met name stellen die in goed overleg uit elkaar gaan, maken graag gebruik van onze aanpak bij snel online scheiden. Hierbij kunnen wij de scheiding vaak in zo'n 6 weken regelen tegen een zeer betaalbaar tarief. Voorwaarde is natuurlijk wel dat er nog goed overleg kan plaatsvinden tussen beide partijen.

Dankzij onze ervaring weten we precies via welke kanalen de echtscheiding snel geregeld kan worden. Het voordeel is dat je de scheiding niet regelt via een bemiddelingsbureau of mediator, maar rechtstreeks bij de advocaat die jullie zaak dus ook direct kan indienen bij de rechtbank. Op die manier kun je tijd en geld besparen bij het online scheiden.

Advocaat Sittard

Advocatenkantoor Sittard en omgeving

Advocatenkantoor Maas is een jong en dynamisch kantoor dichtbij Sittard. Ontdek nu zelf ons prettige kantoor met ervaren juristen met veel vakkennis, specialisatie en persoonlijk contact met cliënten.

Contact opnemen

Kennismakingsgesprek

Wat jouw vraag ook is, als het om familierecht gaat, maak ik graag een afspraak voor een kennismaking. We bespreken tijdens dit gesprek direct de kosten en natuurlijk naar de haalbaarheid van je zaak.

Kan ook ‘s avonds of bij je thuis!

Maak direct een afspraak