Waarmee kan ik je helpen?

Advocaat Heerlen

Advocaat in Heerlen nodig? Advocatenkantoor Maas uit Maastricht is werkzaam in heel Zuid-Limburg en gespecialiseerd in familierecht en echtscheidingen. Met al jouw vragen omtrent echtscheiding, alimentatie, omgang en gezag ben je bij Advocaat Maas aan het juiste adres. Op een persoonlijke en betrokken manier ga ik met jouw zaak aan de slag om jouw conflict op een goede manier op te lossen. Integriteit en betrouwbaarheid zijn kernwoorden die ik van groot belang acht, uiteraard in combinatie met jarenlange praktijkervaring en deskundigheid.

Advocaat Heerlen

Natuurlijk kun je op zoek naar een advocaat in Heerlen, maar misschien voelt het prettig om even iets verder te kijken. Maastricht is dan nog steeds heel dichtbij en ik behartig dan ook regelmatig de belangen van cliënten in Heerlen. Bovendien werk ik op een eigentijdse manier en indien mogelijk zijn ook afspraken via Skype voor mij geen probleem. Ook de chatfunctie op deze website kun je gebruiken om snel een vraag te stellen. Hierdoor krijg je snel meer informatie en goede en betrouwbare hulp. Ik krijg bijvoorbeeld vaak de vraag: "Hoe vraag ik een scheiding aan?" Ik help vanaf het begin stap voor stap bij de echtscheiding of ander juridisch advies. Bekijk ook eens de handige links.

Snel scheiding regelen

Heerlen is na Maastricht de grootste stad van Zuid-Limburg. Met ruim 90.000 inwoners zal het niemand verbazen dat er regelmatig mensen besluiten uit elkaar te gaan. Speciaal in deze situatie is het prettig een advocaat te hebben die jullie belangen kan behartigen. Ik kan optreden als vertegenwoordiger van beide partijen. In deze situatie ga ik samen met jullie de scheiding in goed overleg regelen.

Is de situatie meer complex en is overleg lastig, dan treed ik op in het belang van 1 partij en zal de andere partij een eigen advocaat moeten regelen. Beide situaties zijn mogelijk bij Advocatenkantoor Maas en in elke situatie zal ik een zo goed mogelijke oplossing proberen te bereiken. Zeker als er kinderen in het huwelijk zijn, is het enorm belangrijk de scheiding goed te regelen. Een advocaat heeft daarin goed overzicht en juridische kennis.

Advocaat Heerlen

Een scheiding kan tegenwoordig ook online volledig afgehandeld worden en ik heb mij hierin grotendeels gespecialiseerd. Lees daarom ook meer over online scheiden of internetscheiding, wellicht spreekt jullie dit aan.

Familierecht advocaat

Naast scheiding bestaat familierecht uit veel meer onderwerpen. Heb je vragen omtrent gezag, omgang, naamgeving, erkenning of geregistreerd partnerschap, neem dan zeker contact met mij op. Ik ben gespecialiseerd in Familierecht Maastricht. Voor elk Juridisch Advies Maastricht kan je terecht bij Maas.

Advocatenkantoor Maas in Maastricht

Mijn advocatenkantoor bestaat al enkele jaren en ik heb dan ook een ruime ervaring. Speciaal voor nieuwe cliënten heb ik dagelijks een gratis spreekuur. Hier kun je terecht met je eerste vragen die ik hier zal beantwoorden. Neem vooraf wel altijd even contact op, omdat het tijdstip van het gratis spreekuur dagelijks wijzigt.

Afspraak maken