Waarmee kan ik je helpen?

Op zoek naar een Advocaat Geleen?

Advocatenkantoor Maas is een modern en dynamisch advocatenkantoor dat gevestigd is in Maastricht maar heeft als werk gebied onder andere Geleen, Beek en Sittard. Woon je in Geleen of omgeving en ben je op zoek naar een advocaat? Kom naar advocatenkantoor Maas in Maastricht. 

Advocaat in Geleen en omgeving

Advocatenkantoor Maas is expert op het gebied van familierecht en ik kan mij dan ook dé familierecht advocaat in Geleen en omstreken noemen.

Ik heb als visie om betaalbare rechtshulp te bieden met als speerpunten kwaliteit en betrokkenheid tegen een betaalbare prijs.

 Ik richt mij onder andere op de volgende rechtsgebieden:

  • Echtscheiding
  • Omgangsrecht
  • Alimentatie
  • Gezag
  • Ondertoezichtstelling
  • Uithuisplaatsing
  • Naamswijziging
  • Wijziging hoofdverblijf van een kind

Online scheiden

Bij Advocatenkantoor Maas heb je ook de mogelijkheid om online te scheiden. Dit wordt ook wel een internetscheiding genoemd. Bij een echtscheiding moet er vanalles geregeld worden en dat geeft lange procedures en veel extra stress. Ik bied jou de optie om veel tijd en kosten te besparen via een internetscheiding. Wanneer één van jullie al in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand, dan kan je al scheiden voor slechts €235,- per persoon all in. Indien één van jullie niet in aanmerking komt, dan zijn de kosten slechts vanaf €625,-. Bovendien kan het allemaal binnen 6 weken geregeld worden! 

Bekijk de internetscheidingspagina voor alle informatie en veelgestelde vragen. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie!

Contact opnemen

Gratis spreekuur advocatenkantoor Maas

Uiteraard kan je altijd contact met mij opnemen via het contactformulier op de website of per telefoon. Maar wanneer je vragen hebt die je liever persoonlijk stelt ben je elke werkdag welkom op het gratis spreekuur. Neem van te voren wel even contact met mij op om de afspraak te bevestigen.

Route advocaat Geleen – Maastricht

Het kantoor is gelegen in Maastricht aan de Sint Maartenslaan 33. Vanaf Geleen ben je binnen 20 minuten bij het kantoor.

Via de A2.

🢒 Ga de A76 op.

🢒 Neem de A2/E25 naar de Viaductweg in Maastricht. Neem afrit 53 vanaf de N2

🢒 Ga verder op de Viaductweg. Neem de Franciscus Romanusweg naar de Sint Maartenslaan

Kennismakingsgesprek

Ik kijk naar de haalbaarheid van je zaak en we bespreken de kosten.

Kan ook 's avonds of bij je thuis

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Gratis inloopspreekuur

Stel je vragen over rechtsproblemen. Ik geef je direct een eerste juridisch advies.

Gratis

Lees verder