Waarmee kan ik je helpen?

Advocaat familierecht Maastricht

Juridische problemen, met name binnen de familie, kunnen veel invloed hebben op je leven. Advocatenkantoor Maas kan je adviseren bij vragen en geschillen op het gebied van personen- en familierecht. Met name echtscheiding, maar ook internetscheidingen, doe ik vaak. Hierbij vind ik persoonlijk contact erg belangrijk en zorg ik voor een doeltreffende en zakelijke benadering.

Advocatenkantoor Maas helpt je verder

Bij Advocatenkantoor Maas kan je terecht voor:

  • Echtscheidingen: eenzijdig of op gezamenlijk verzoek, internet-scheiding of flitsscheiding of de beëindiging van een geregistreerd partnerschap;
  • Kinder- en partneralimentatie: de berekening, vaststelling of wijziging van alimentatie;
  • Gezagskwestie: wijziging van het ouderlijk gezag;
  • Omgangsregeling: advisering, wijziging of vaststelling van de omgangsregeling tussen de niet verzorgende ouder en het minderjarige kind;
  • Erkenning/ontkenning vaderschap;
  • Boedelverdeling: verdeling van de gemeenschap;
  • Naamswijziging: wijziging van de voor- of achternaam.

Heb je hierover vragen, maak dan gebruik van het gratis kennismakingsgesprek of neem contact op voor het gratis spreekuur.

Contact opnemen

Advocaat Familierecht Maastricht

Ervaren advocaat voor hulp bij je echtscheiding

Ben je op zoek naar een ervaren en goedkope advocaat om je bij de echtscheiding te helpen? Dan ben je bij advocatenkantoor Maas aan het juiste adres. Een echtscheiding is vaak erg emotioneel en moeilijk voor zowel jou als je partner. Daarom is het belangrijk om een goede advocaat met veel ervaring in te schakelen. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld wordt. Wanneer jullie nog goed met elkaar overweg kunnen, kun je ervoor kiezen om samen 1 advocaat te nemen. De voordelen daarvan zijn een snellere bemiddeling en en minder ingewikkeld echtscheidingsproces. Als je niet meer goed met elkaar om kunt gaan, adviseer ik je sterk om allebei een eigen advocaat familierecht Maastricht te kiezen. Advocatenkantoor Maas zorgt altijd voor een goede bemiddeling. 

Advocaat familierecht Maastricht

Ben je nog op zoek naar een advocaat familierecht in Maastricht of de omgeving? Advocatenkantoor Maas helpt je verder. Wist je dat ik ook kan helpen bij een online scheiding? Dit kan een goede oplossing zijn wanneer je niet in de buurt van het advocatenkantoor woont. Neem contact op voor meer informatie. 

Lees meer informatie over online scheiden

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bij jou thuis of bij mij op kantoor, tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek luister ik naar je verhaal. Samen met jou kijken we naar de knelpunten en bespreken we de haalbaarheid van je zaak. Als we besluiten samen voor de zaak te gaan doen we dit ook echt samen. Dat discretie en deskundigheid daarbij belangrijk zijn, spreekt eigenlijk voor zich. 

Mijn kantoor is gevestigd in Maastricht. Naast relaties in deze regio behartig ik voor internetscheidingen de belangen van personen uit heel Nederland.

Meer weten?

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK