Waarmee kan ik je helpen?

Advocaat familierecht Maastricht

Juridische problemen, met name binnen de familie, kunnen veel invloed hebben op je leven. Advocatenkantoor Maas kan je adviseren bij vragen en geschillen op het gebied van personen- en familierecht. Met name echtscheiding, en ook internetscheidingen, doen wij vaak. Hierbij vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk en zorgen wij voor een doeltreffende en zakelijke benadering. 

Advocatenkantoor Maas helpt je verder

Bij Advocatenkantoor Maas kan je terecht voor:

Heb je hierover vragen, maak dan gebruik van het gratis kennismakingsgesprek of neem contact op voor het gratis spreekuur.

Advocaat familierecht Maastricht

Advocaat familierecht Maastricht

Ben je nog op zoek naar een advocaat familierecht in Maastricht of de omgeving? Advocatenkantoor Maas helpt je verder. Wist je dat wij ook kunnen helpen bij een online scheiding? Dit kan een goede oplossing zijn wanneer je niet in de buurt van ons advocatenkantoor woont. Neem contact op voor meer informatie. 

Contact

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bij jou thuis of bij ons op kantoor, tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek luisteren we naar je verhaal. Samen met jou kijken we naar de knelpunten en bespreken we de haalbaarheid van je zaak. Als we besluiten samen voor de zaak te gaan doen we dit ook echt samen. Dat discretie en deskundigheid daarbij belangrijk zijn, spreekt eigenlijk voor zich. 

Mijn kantoor is gevestigd in Maastricht. Naast relaties in deze regio behartig ik voor internetscheidingen de belangen van personen uit heel Nederland.

Meer weten?

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK