Waarmee kan ik je helpen?

Advocaat familierecht Limburg

Wanneer je op zoek bent naar een advocaat familierecht in Limburg ben je Advocatenkantoor Maas in Maastricht aan het juiste adres. 

Advocaat Familierecht

Met bijna 20 jaar ervaring ben ik specialist op het gebied van personen- en familierecht. Ik help je persoonlijk en discreet met alle zaken m.b.t. familierecht en echtscheidingen. Neem contact op of maak een gratis kennismakingsgesprek, ik help je graag verder.

Advocaat familierecht Limburg

Online scheiden

Wanneer je een huwelijk wil beëindigen en nog wel goed met elkaar kunt praten, kan een online scheiding een goeie oplossing zijn. Er zitten namelijk een aantal voordelen aan online scheiden. Allereerst is het een stuk goedkoper. Wanneer één van jullie in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand, heb je al de mogelijkheid om te scheiden voor slechts €234,25,- per persoon all in. Is dit niet het geval, dan kan het al vanaf slechts €625,-Bovendien zijn online scheidingen snel geregeld. 

Bekijk de pagina internetscheiding met alle benodigde informatie. Hier vindt u ook veelgestelde vragen met uitgebreide antwoorden. Heeft u alsnog een vraag? Neem dan gerust contact met mij op! Ik help u graag verder met het verstrekken van de gewenste informatie. 

Meer informatie

Waar kan ik jou nog meer mee helpen?

Advocatenkantoor Maas helpt je graag van begin tot eind met jouw persoonlijke zaken, zoals familierecht en echtscheiding. Maar ik adviseer je ook bij:

  • Kinderalimentatie en partneralimentatie
  • Omgangsregelingen
  • Erkenning
  • Naamswijziging
  • Geregistreerd partnerschap 

Neem contact met mij op

Kennismakingsgesprek

Ik kijk naar de haalbaarheid van je zaak en we bespreken de kosten.

Kan ook ‘s avonds of bij je thuis!

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Werkgebied

Zuid-Limburg, o.a. MaastrichtBeekSittard, Geleen

Online scheidingen: heel Nederland