Waarmee kan ik je helpen?

Advocaat familierecht

Ben je op zoek naar een betrokken en persoonlijke advocaat familierecht? Bij Advocatenkantoor Maas in Maastricht kun je terecht voor hulp in zaken in familierecht. Voor alles rondom echtscheidingen, alimentatie, omgang, gezag, verbreking samenleving, naamrecht en erkenning geef ik graag juridisch advies.

Ervaren advocaat familierecht

Advocatenkantoor Maas is erg ervaren in familierecht met een specialisatie in echtscheidingen. Wij zijn een kleinschalig kantoor waardoor je verzekerd bent van betrokken en persoonlijke aandacht. Ik vind betrokkenheid en vertrouwen erg belangrijk, zeker wanneer je door een lastige tijd en situatie gaat. Ik ben altijd op zoek naar de beste oplossing voor een betaalbaar tarief. De kosten van de dienstverlening zijn vooraf altijd al bekend.

Echtscheiding regelen

Zoek je een betrokken advocaat voor bemiddeling gedurende een echtscheiding? Advocatenkantoor Maas biedt je veel hulp tijdens de echtscheiding. Een echtscheiding is vaak erg emotioneel en gevoelig voor beide partijen. Wanneer jullie samen nog goed overweg kunnen, zouden jullie samen 1 advocaat kunnen nemen voor de bemiddeling. Dit is vaak fijn omdat de bemiddeling sneller gaat en minder ingewikkeld verloopt. Wanneer dit echter niet het geval is, raad ik je aan om allebei een eigen familierecht advocaat te nemen. Advocatenkantoor Maas zorgt altijd voor een deskundige bemiddeling. 

Aandachtspunten bij echtscheiding

Internetscheiding

Bij Advocatenkantoor Maas kun je ook online scheiden. Dit gebeurd steeds vaker vanwege de lage kosten en snelle afhandeling. Voor heel Nederland kan ik een Internetscheiding regelen. De volgende stappen worden genomen:

  1. Beide partijen vullen het formulier op de website in
  2. Advocatenkantoor Maas verzamelt alle informatie en maakt een concept-verzoekschrift
  3. Bespreking van het concept-verzoekschrift bij mij op kantoor of via Skype of Facetime
  4. Advocatenkantoor Maas vraagt het verzoek tot echtscheiding aan bij de rechtbank
  5. De akte wordt ontvangen en ondertekent
  6. Nadat de echtscheiding wordt ingeschreven, ben je officieel voor de wet gescheiden

Aanvraag internetscheiding

Alimentatie laten berekenen

Als je huwelijk of geregistreerd partnerschap op de klippen loopt, komt er veel op je af. Veel emoties, maar ook veel zaken die geregeld moeten worden. Zo moet je uitzoeken of je partneralimentatie of kinderalimentatie moet betalen of juist kunt ontvangen. Dat hangt van allerlei zaken af, zoals de duur van je huwelijk of geregistreerd partnerschap, je woonlasten en je schulden. De rechterlijke macht bepaalt óf en hoeveel alimentatie te moet betalen of ontvangen aan de hand van de TREMA-normen. Ik gebruik deze normen ook, maar het blijft natuurlijk maatwerk. Daarom kijk ik naar jouw specifieke situatie en bereken ik jouw alimentatie. 

Hiermee heb ik jarenlange ervaring. Ben je dus op zoek naar een betrouwbare advocaat familierecht om de alimentatie te laten berekenen, neem dan contact met mij op. Samen gaan we kijken hoe ik jou het beste kunnen helpen.

Neem contact op

Advocatenkantoor Maastricht

Advocatenkantoor Maas is gevestigd in Maastricht. Ik geef juridisch advies in familierecht door heel Nederland. Wanneer je niet in de buurt van Zuid-Limburg woont, kan ik namelijk digitaal of telefonisch in contact komen. Wil je jouw zaak bespreken of heb je vragen aan een advocaat familierecht? Je kunt altijd bij mij langs komen voor een persoonlijk gesprek of het gratis spreekuur bezoeken.