Waarmee kan ik je helpen?

Advocaat familierecht

Ben je op zoek naar een betrokken en persoonlijke advocaat familierecht? Bij Advocatenkantoor Maas kun je terecht voor hulp in zaken in familierecht. Voor alles rondom echtscheidingen, alimentatie, omgang, gezag, verbreking samenleving, naamrecht en erkenning geven wij graag juridisch advies.

Betrokken & persoonlijk

Advocatenkantoor Maas is erg ervaren in familierecht met een specialisatie in echtscheidingen. Wij zijn een kleinschalig kantoor waardoor je verzekerd bent van betrokken en persoonlijke aandacht. Wij vinden betrokkenheid en vertrouwen erg belangrijk, zeker wanneer je door een lastige tijd en situatie gaat. Wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor een betaalbaar tarief. De kosten van de dienstverlening zijn vooraf altijd al bekend.

Echtscheiding regelen

Zoek je een betrokken advocaat voor bemiddeling gedurende een echtscheiding? Advocatenkantoor Maas biedt je veel hulp tijdens de echtscheiding. Een echtscheiding is vaak erg emotioneel en gevoelig voor beide partijen. Wanneer jullie samen nog goed overweg kunnen, zouden jullie samen 1 advocaat kunnen nemen voor de bemiddeling. Dit is vaak fijn omdat de bemiddeling sneller gaat en minder ingewikkeld verloopt. Wanneer dit echter niet het geval is, raden we je aan om allebei een eigen familierecht advocaat te nemen. Advocatenkantoor Maas zorgt altijd voor een deskundige bemiddeling. 

Aandachtspunten bij echtscheiding

Internetscheiding

Bij Advocatenkantoor Maas kun je ook online scheiden. Dit gebeurd steeds vaker vanwege de lage kosten en snelle afhandeling. Voor heel Nederland kunnen wij een Internetscheiding regelen. De volgende stappen worden genomen:

  1. Beide partijen vullen het formulier op onze website in
  2. Advocatenkantoor Maas verzamelt alle informatie en maakt een concept-verzoekschrift
  3. Bespreking van het concept-verzoekschrift bij mij op kantoor of via Skype of Facetime
  4. Advocatenkantoor Maas vraagt het verzoek tot echtscheiding aan bij de rechtbank
  5. De akte wordt ontvangen en ondertekent
  6. Nadat de echtscheiding wordt ingeschreven, ben je officieel voor de wet gescheiden

Aanvraag internetscheiding

Advocatenkantoor Maastricht

Advocatenkantoor Maas is gevestigd in Maastricht. Wij geven juridisch advies in familierecht door heel Nederland. Wanneer je niet in de buurt van Zuid-Limburg woont, kunnen we namelijk digitaal of telefonisch in contact komen. Wil je jouw zaak bespreken of heb je vragen aan een advocaat familierecht? Je kunt altijd bij ons langs komen voor een persoonlijk gesprek of het gratis spreekuur bezoeken.