Waarmee kan ik je helpen?

Advocaat Beek

Ben je woonachtig in de gemeente Beek in de provincie Limburg en op zoek naar een goede en betrouwbare advocaat? Dan ben je bij het Maastrichtse Advocatenkantoor Maas aan het juiste adres. Advocatenkantoor Maas is actief als advocaat in Beek en omgeving en heeft zich gespecialiseerd in het familierecht, waaronder echtscheidingen. 

Advocatenkantoor Beek

Een scheiding is geen gemakkelijke beslissing en vindt dan ook meestal plaats in een emotionele periode waarin veel geregeld moet worden. Het is daarom verstandig een goede advocaat te zoeken die jouw scheiding begeleidt en je van betrouwbaar en nuttig advies voorziet. Kunnen de ex-partners nog goed samen overleggen dan kunnen jullie ervoor kiezen samen 1 advocaat te nemen en jullie scheiding online snel te regelen. Advocaat Maas heeft hierin ruime ervaring en kan ervoor zorgen dat alle zaken die geregeld moeten worden aan de orde komen. Hiermee weet je beiden zeker dat jouw scheiding in vertrouwde handen is en goed geregeld zal worden voor beide partijen.

Echtscheidingsadvocaat Beek

Is de verstandhouding tussen ex-partners echter minder goed, dan kan het slim zijn beide een eigen advocaat te zoeken. In dit geval treedt Advocaat Maas voor 1 partij op en verzorgt de gehele communicatie met de andere partij. Hierbij zal uiteraard getracht worden in alle redelijkheid de beste uitkomst te realiseren voor de eigen partij. Zijn er kinderen bij de scheiding betrokken, dan vind ik het erg belangrijk dat het belang van de kinderen voorop wordt gesteld. 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Snel online scheiden

Ook als je woonachtig bent in Beek is het mogelijk snel online te scheiden. Advocatenkantoor Maas heeft daartoe een online vragenlijst opgesteld die de basis vormt voor de beschikking om jouw echtscheiding aan te vragen. Lees alle informatie over snel online scheiden met 1 scheidingsadvocaat of maak direct een afspraak.

Alimentatie berekenen

Is je huwelijk of geregistreerd partnerschap gestrand? Dan kan het zijn dat je alimentatie moet betalen. Dit hangt van allerlei factoren of, zoals of jullie samen kinderen onder de 21 jaar hebben, hoelang jullie huwelijk of geregistreerd partnerschap heeft geduurd, de hoogte van je woonlasten en eventuele schulden. Zowel de rechterlijke macht als advocatenkantoor Maas berekenen aan de hand van de TREMA-normen hoe hoog jouw alimentatiekosten zijn. Natuurlijk is maatwerk hierbij van groot belang. 

Heeft u hier hulp bij nodig? Ik heb veel kennis en ervaring bij alimentatieberekeningen en helpen je graag. Plan direct een kennismakingsgesprek, zodat we samen kunnen kijken hoe ik jou het beste gaan helpen.

Advocaat Beek

Advocatenkantoor Maas is in Zuid-Limburg actief, dus ook als advocaat Beek, maar ook in omliggende dorpen: Neerbeek, Spaubeek, Genhout, Maastricht, Heerlen, Geverik en Kelmond. Woon je in één van deze plaatsen en zoek je een flexibele advocaat voor jouw echtscheiding of andere zaken m.b.t. familierecht, dan kan je altijd contact opnemen met Advocatenkantoor Maas. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel ik je graag meer over mijn werkwijze en bekijk ik de haalbaarheid van jouw zaak.