Waarmee kan ik je helpen?

Goedkope advocaat

Een echtscheiding aanvragen kost vaak veel geld. Bent u op zoek naar een goedkope advocaat om de echtscheiding te realiseren? Dankzij onze internetscheiding kan u veel geld en tijd besparen.

Een online scheiding

Tegenwoordig gaan steeds meer mensen scheiden aan de hand van een online scheiding. Dit komt doordat het erg eenvoudig en snel verloopt. Daarnaast bespaart u een hoop kosten. Een online scheiding is alleen mogelijk wanneer er al overeenstemming is op het gebied van alimentatie, co-ouderschap en de verdeling van de inboedel. Een internetscheiding gaat geheel online, zowel het realiseren van de echtscheiding als het contact met de advocaat. Advocatenkantoor Maas kan zo een internetscheiding realiseren in heel Nederland. Bij een scheiding via het internet behandelen we beide partijen gelijk en zullen ook beide partijen gelijkwaardig worden geïnformeerd.

Tijd & kosten besparen

Een online scheiding regelen bespaart u een hoop kosten en veel tijd ten opzichte van een normale scheiding. Via Advocatenkantoor Maas kunt u zeer eenvoudig een online scheiding aanvragen. U vraagt een internetscheiding aan tegen een vast tarief dat vooraf al bekend is. Door de lage kosten is het een goedkope advocaat voor uw echtscheiding. Tegen de betaalbare kosten bent u wel verzekerd van deskundige, onpartijdige en professionele begeleiding. Een online scheiding duurt gemiddeld slechts 8 weken.

Alimentatieberekening

Wilt u uw scheiding online regelen, maar moet de alimentatie nog wel berekend worden? Advocaten kantoor Maas kan als advocaat alimentatie de kinderalimentatie en partneralimentatie voor u berekenen. Ook hierin bieden wij een goedkope advocaat aan voor slechts €121,00 sturen wij de berekening naar u toe. Deze alimentatieberekening kan gebruikt worden in de beschikking.

Gratis spreekuur

Advocatenkantoor Maas biedt dagelijks een gratis spreekuut aan. Vooraf dient u wel telefonisch contact op te nemen om de dag en tijdstip vast te leggen. 

Het gratis spreekuur is bedoeld voor al uw vragen over echtscheiding, alimentatie, omgangsregeling, omgang of een wijziging van het hoofdverblijf. Onze ervaren advocaat zal u gratis van advies voorzien.

BEZOEKADRES:
SINT MAARTENSLAAN 33
6221 AW MAASTRICHT
043-3510512

INFO@ADVOCATENKANTOOR-MAAS.NL