Waarmee kan ik je helpen?

Echtscheiding januari

De feestdagen zijn achter de rug. De drukte van de decembermaand is voorbij. Tijd voor de aanvraag van een echtscheiding. Niet alleen de periode na de zomervakantie staat bekend om het aantal aanvragen voor echtscheidingen. Tegenwoordig zien we dit ook in januari.

Waarom een echtscheiding januari?

Direct na oud en nieuw gaat het woord "scheiden" snel omhoog in de zoekmachine Google. Hoe komt het dat nu ineens zoveel mensen op zoek gaan naar een echtscheiding advocaat? Dit fenomeen komt echter niet alleen in Nederland voor, ook in Groot-Brittannië wordt de eerste maandag van het nieuwe jaar al 'Divorce Day' genoemd door het aantal aanvragen. De opvallende hoeveelheid aanvragen kan te maken hebben met veel verschillende oorzaken. Hieronder staan er een aantal aangegeven:

  • In de decembermaand staan al ongelooflijk veel afspraken vast. U wacht tot deze drukte voorbij is en alle feestdagen voorbij zijn.
  • Wellicht gaat u op vakantie in de kerstvakantie en staat deze al geboekt. Hierdoor wacht u tot na de vakantie.
  • De decembermaand bent u veel samen met uw partner geweest en hierdoor ontstonden irritaties waardoor u uiteindelijk deze beslissing hebt genomen.
  • U beseft in een maand dat erg gezellig hoort te zijn, dat de huidige situatie niet zo is als gewenst.

Er zijn nog veel andere redenen waarom u wellicht een echtscheiding januari wilt aanvragen. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare en persoonlijke Familierecht Advocaat kunt u terecht bij Advocatenkantoor Maas. 

Lees meer over 6 tips bij een echtscheiding in januari

Gezamenlijke advocaat of eigen advocaat?

Er komen vaak enorm veel emoties bij kijken en daarom is het extra belangrijk dat er een ervaren scheidingsadvocaat u helpt bij de juridische afwikkeling van de echtscheiding januari. Wanneer u samen met uw partner nog goed overweg kunt, zouden jullie een gezamenlijke advocaat in de hand kunnen nemen. Kunnen jullie niet meer samen jullie belangen behartigen? Dan is het verstandig om een eigen advocaat te nemen. Advocatenkantoor Maas helpt u altijd bij alle zaken die komen kijken bij een echtscheiding. 

Neem vrijblijvend contact op!

Snel, eenvoudig & voordelig - online scheiden

Tegenwoordig kunt u bijna alles online. Ook scheiden kan tegenwoordig online bij Advocatenkantoor Maas. Hierbij vindt vaak geen persoonlijk contact plaats, maar wordt alles telefonisch of via de mail geregeld. Wanneer jullie goed uit elkaar zijn gegaan is een online scheiding aan te raden. Dit komt doordat het erg voordelig is, eenvoudig en snel geregeld. Wij kunnen u ook helpen bij het opstellen van een ouderschapsplan of het  berekenen van alimentatie.

Online Scheiding Aanvragen

echtscheiding januari

Advocatenkantoor Maas

Advocatenkantoor Maas is gevestigd in Maastricht. Wij zijn gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Hierin hebben wij al ruim 20 jaar ervaring en voeren wij dit in de praktijk nog altijd met veel plezier uit. Advocatenkantoormaas heeft al veel echtscheidingen online kunnen regelen, maar ook voor persoonlijk contact kunt u altijd bij ons terecht. Wij vinden het belangrijk om kwaliteit en betrokkenheid te realiseren tegen een betaalbare prijs. Echtscheiding januari aanvragen? Dat doet u bij Advocatenkantoor Maas.

Vragen? Maak gebruik van het gratis inloopspreekuur