Waarmee kan ik je helpen?

Advocaat Beek

Bent u woonachtig in de gemeente Beek in de provincie Limburg en op zoek naar een goede en betrouwbare advocaat? Dan bent u bij het Maastrichtse Advocatenkantoor Maas aan het juiste adres. Advocatenkantoor Maas is actief als advocaat in Beek en omgeving en heeft zich gespecialiseerd in het familierecht, waaronder echtscheidingen. 

Echtscheiding Beek

Een scheiding is geen gemakkelijke beslissing en vindt dan ook meestal plaats in een emotionele periode waarin veel geregeld moet worden. Het is daarom verstandig een goede advocaat te zoeken die uw scheiding begeleidt en u van betrouwbaar en nuttig advies voorziet. Kunnen de ex-partners nog goed samen overleggen dan kunt u ervoor kiezen samen 1 advocaat te nemen en uw scheiding online snel te regelen. Advocaat Maas heeft hierin ruime ervaring en kan ervoor zorgen dat alle zaken die geregeld moeten worden aan de orde komen. Hiermee weet u beiden zeker dat uw scheiding in vertrouwde handen is en goed geregeld zal worden voor beide partijen.

Is de verstandhouding tussen ex-partners echter minder goed, dan kan het slim zijn beide een eigen advocaat te zoeken. In dit geval treedt Advocaat Maas voor 1 partij op en verzorgt de gehele communicatie met de andere partij. Hierbij zal uiteraard getracht worden in alle redelijkheid de beste uitkomst te realiseren voor de eigen partij. Zijn er kinderen bij de scheiding betrokken, dan vind ik het erg belangrijk dat het belang van de kinderen voorop wordt gesteld. 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Snel online scheiden

Ook als u woonachtig bent in Beek is het mogelijk snel online te scheiden. Advocatenkantoor Maas heeft daartoe een online vragenlijst opgesteld die de basis vormt voor de beschikking om uw echtscheiding aan te vragen. Lees alle informatie over snel online scheiden met 1 scheidingsadvocaat of maak direct een afspraak.

Advocaat Beek

Advocatenkantoor Maas is in Zuid-Limburg actief, dus ook als advocaat Beek, maar ook in omliggende dorpen: Neerbeek, Spaubeek, Genhout, Maastricht, Heerlen, Geverik en Kelmond. Woont u in één van deze plaatsen en zoekt u een flexibele advocaat voor uw echtscheiding of andere zaken m.b.t. familierecht, dan kunt u altijd contact opnemen met Advocatenkantoor Maas. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij u graag meer over onze werkwijze en bekijken we de haalbaarheid van uw zaak.

Advocaat Beek

Direct naar Online Scheiding aanvragen

Familierechtadvocaat in Beek e.o.:

BEZOEKADRES:
SINT MAARTENSLAAN 33
6221 AW MAASTRICHT
043-3510512
INFO@ADVOCATENKANTOOR-MAAS.NL